Valkyria Chronicles 4, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için duyuruldu!

Valkyria Chronicles 4, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için duyuruldu!
Son birkaç gündür Sega yeni bir Valkyria oyunu tanıtımına hazırlanıyordu ve beklenen an nihayet geldi. Yeni oyun Valkyria Chronicles 4 duyuruldu.Oyun, batıda PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacak ve 2018'de gelecek. Japonca...

Son birkaç gündür Sega yeni bir Valkyria oyunu tanıtımına hazırlanıyordu ve beklenen an nihayet geldi. Yeni oyun Valkyria Chronicles 4 duyuruldu.

Oyun, batıda PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacak ve 2018'de gelecek. Japonca adı Senjo no Valkyria 4 (Valkyria of the Battlefield 4 olarak tercüme edilebilir) olan oyun, 21 Mart'ta PS4 ve 2018 yazının sonlarında da Nintendo Switch için yayınlanacak.

The Valkyria Chronicles serisi, PS3 için 2008'de piyasaya çıkmıştı ve taktiksel oyun tarzı ve birinci sınıf hikayesi, karakterleri ve görselleri ile eleştirmenler ve hayranlardan olumlu tepkiler almış ve hızla başarı kazanmıştı. 2010 ve 2011'de PSP için iki devam oyunu çıkmış, ancak Sega seriye devam etmemişti. Sonrasında ilk oyun, PC ve PS4 için iki yenilenmiş sürümle döndü.

Son zamanlarda, Sega da Valkyria Revolution adlı bir yan oyun yayınlamıştı. Keyifli olsa da, tamamen farklı bir türe ve dünyayla geldi. Keyifli olsa da, tamamen farklı bir tür ve dünyayla geldi. Sonuç olarak, serinin mirasını yaşamakta başarısız oldu. Sonuç olarak, serinin mirasını yaşamakta başarısız oldu.

Valkyria Chronicles 4 için bir de fragman yayınlandı: