Two Point Campus, Steam'de indirime girdi

Two Point Campus, Steam'de indirime girdi
Two Point Campus, Sevgililer Günü dolayısıyla Steam'de yüzde 30 indirime girdi.

Komedi yönetim oyunu Two Point Campus, Sevgililer Günü dolayısıyla Steam'de ücretsiz oldu. Bu, kalıcı olarak eklenen birtakım yeni aşk eşyası ve aşk bombası sundu. Etkinlik, 13 Şubat'a kadar sürüyor. Kampüsünüz uygun şekilde dekore edilmişse, Cupid ziyaret ediyor. Etkilenirse öğrencilerin üzerine Aşk Bombaları atıyor. Böylece onları romantik bir çılgınlığa sürüklüyor.

two-point-campus-steamde-indirime-girdi

Two Point Campus, Sevgililer Günü kutluyor

Ürün ve dekorasyon koleksiyonunda balonlar ve gül vazoları, aşk kalpli duvar kağıtları ve nevresimler yer alıyor. Hatta bir aşk tüneli bile geliyor. Buna ek olarak, güncelleme yeni bir meydan okuma modu içeriyor. Yapım, oyunculara bir fantezi üniversite kampüsü yönetme görevi veriyor. Bu yönetim içerisinde yurtlar tasarlamak, öğretmenleri işe almak ve öğrencileri koordine etme gibi mekanikler vardır.

[embed]

Piyasaya sürüldüğünden bu yana, geçen Aralık ayında Space Academy genişlemesinin yanı sıra birtakım küçük güncelleme aldı. Sevgililer Günü güncellemesini kutlamak için oyun şu anda tüm platformlarda yüzde 30 indirime girdi.

Sizler oyuna gelen güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.