Titanfall 2 'Tricks and Treats' güncellemesi yeni silah kaplamaları sunuyor

Titanfall 2 'Tricks and Treats' güncellemesi yeni silah kaplamaları sunuyor
Titanfall 2, Cadılar Bayramı için 28 Kasım'a kadar sürecek olan yeni bir güncelleme yayınladı. 'Tricks and Treats' olarak adlandırılan bu güncelleme, özel kadro lideri bonuslarına sahip bazı yeni silah kaplamalarını sınırlı...

Titanfall 2, Cadılar Bayramı için 28 Kasım'a kadar sürecek olan yeni bir güncelleme yayınladı. 'Tricks and Treats' olarak adlandırılan bu güncelleme, özel kadro lideri bonuslarına sahip bazı yeni silah kaplamalarını sınırlı süre için oyuna getiriyor. Öğeler dört hafta içinde mağazadan kaldırılacak.

titanfall 2

Yama Notları:

Yeni Elit Silah Kaplamaları

Tricks and Treats yaması ile Cadılar Bayramı kutlamaları için 3 sınırlı yapım Elit Silah kaplaması geliyor. Cadılar Bayramı Kaplamaları ve Paketleri SADECE SINIRLI SÜRE İÇİN olarak satışa sunulacak ve 28/11 tarihinde mağazadan kaldırılacak.

Bu kaplamaların her biri, Kadro Lideri Bonusuyla birlikte gelir:

  • Maç sonunda Elit Silah sahibi [% 30'a kadar] için %10 iki kat xp jetonu kazanma şansı.
  • Maçın bitişinde sana ve takım arkadaşlarına 1 avantaj ödülü sağlar. Bir oyuncu maç başı sadece bir kez bu bonusu alabilir.

Bu güncelleme yalnızca bazı etkinlik içerikleri eklerken, Respawn ve EA, oyunda değişiklikler yapacak olan gelecek Titanfall 2 güncelleştirmeleri hakkında ipuçları verdi. Tabancaların oyun içi yetersizliğini ve bu silahlar için oyuncu geri bildirimlerini kabul ediyorlar. Hafta sonunda hakkında daha fazla bilgi edineceğimiz birkaç değişiklik var.

titanfall 2

Oyun Güncellemeleri

  • Mevcut rotasyona eklenecek olan tanıtım amaçlı yeni 'Öne Çıkan Modlar' var.
  • Tabancalara bir göz atıp geri bildirimlerinizi duyduk. Mozambique ve Wingman Elite için yapılan değişiklikleri görmelisiniz.
  • Ayrıca, Attrition, Frontier Defense ve Reapers için bazı ayarlamalar göreceksiniz.

Ve haftanın sonunda gelecek daha fazla bilgi!