The Last of Us bir izlenme rekoru daha kırdı

The Last of Us bir izlenme rekoru daha kırdı
The Last of Us, dördüncü bölümüyle bir izlenme rekoru daha kırdı.

The Last of Us izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Variety tarafından bildirildiği üzere, ABD'de 7,5 milyon izleyici TLOU'nun 4. bölümünü izledi. Bu da bir önceki hafta yayınlanan bölüme oranla yüzde 17 artış anlamına geliyor. Sevilen dizi, Ocak ayında ilk çıkışından bu yana izleyici sayısının her hafta arttığını gördü. Dördüncü bölümün sayıları 4,7 milyon kişinin galayı izlediği birinci bölümü yüzde 60 artışla geride bıraktı.

the-last-of-us-bir-izlenme-rekoru-daha-kirdi

The Last of Us 4. Bölüm, izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü

HBO daha önce dizinin bölümlerinden birisinin, Pazar gecesi izleyicisinin yüzde 20-40'ını temsil ettiğini açıkladı. Dizinin önceki bölümlerinde görüldüğü üzere, son sayıların büyük olasılıkla önemli oranda artacağı gözüküyor. The Last of Us'ın bir sonraki bölümü Super Bowl ile çarpışmamak için bu hafta başlarında yayınlanıyor.

[embed]

Erken yayın başlangıcı ve dizinin şimdiye kadarki genel başarısı göz önüne alındığında, önümüzdeki hafta dizi yine izleyici sayısı bakımından kendisini aşabilir. The Last of Us, HBO'nun bir diğer sevilen dizisi Europhia'yı milyonlarca izleyici sayısı fark atarak geride bırakmıştı. TLOU 4. Bölüm, Joel ve Ellie'nin hikayesine geri dönüyordu. Buna ek olarak, birkaç yeni karakteri de izleyicilere tanıtmıştı.

Sizler sevilen dizi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.