The Last of Us 5. bölüm için sevindiren haber!

The Last of Us 5. bölüm için sevindiren haber!
The Last of Us izleyiciler üzerinde oldukça olumlu bir etki bıraktı. Şimdi ise The Last of Us 5. bölüm hakkında hayranları sevindiren haber geldi.

Ünlü oyuncu Pedro Pascal liderliğindeki The Last of Us 5. bölüm 10 Şubat 21:00'de HBO Max ekranlarında izleyicileri karşılıyor. HBO orijinal dizileri genellikle, bölümün dünyanın doğu taraflarında yayınlanmaya başlamasıyla aynı zamanda HBO Max'te sahneye çıkıyor. Bölüm ayrıca 12 Şubat Pazar günü planlanan saatinde HBO'da yayınlanmaya devam ediyor.

the-last-of-us-5-bolum-icin-sevindiren-haber

The Last of Us 5. bölüm izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor

The Last of Us, gösterime girdiği ilk üç hafta boyunca izleyicilerden tam not aldı. İlk bölüm, aynı gün içerisinde 4,7 milyon seyirciye ulaşmayı başardı. Bu da, Boardwalk Empire'ın 2010'da piyasaya sürülmesinden bu yana House of Dragon'dan sonraki en büyük çıkış anlamına geliyor. İlk iki bölüm ortalama 21 milyondan fazla izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizi, gecikmeli izlemede daha da geniş bir izleyici kitlesini yakalamayı da başarıyor.

HBO, The Last of Us 5. bölüm için erken yayınlama kararı alarak, dizinin çekirdek kitlesiyle etkileşim kurmayı düşündü. PlayStation oyununa dayanan The Last of Us, modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonrasını konu alıyor. Joel adlı bir karakter, 14 yaşındaki Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için tutuluyor. Küçük bir iş olarak başlayan olay, kısa süre sonra acımasız bir yolculuğa dönüşüyor. İkisi de bir süre sonra ABD'yi geçmek zorunda kalıyorlar. Hayatta kalmak için ise birbirlerine bağlı halde yaşamak zorunda hissediyorlar.

the-last-of-us-5-bolum-icin-sevindiren-haber

Önümüzdeki haftanın ardından dizinin yeni bölümleri Pazar günleri saat 21.00'de yayınlanmaya devam ediyor. HBO'da ve 12 Mart'taki sezon finaline kadar HBO Max'te seyirciler tarafından izlenebilir hale geliyor.

Sizler The Last of Us dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.