The Inpatient ve Bravo Team'ın çıkış tarihleri ertelendi

The Inpatient ve Bravo Team'ın çıkış tarihleri ertelendi
Çıkışı yaklaşan iki PlayStation VR oyunu; The Inpatient ve Bravo Team, 2018'e ertelendi.PlayStation Twitter hesabındanyapılan açıklamada; geliştirme ekibinin, oyunu PSVR sahipleri için olabildiğince eğlenceli hale...

Çıkışı yaklaşan iki PlayStation VR oyunu; The Inpatient ve Bravo Team, 2018'e ertelendi.

PlayStation Twitter hesabından

yapılan açıklamada; geliştirme ekibinin, oyunu PSVR sahipleri için olabildiğince eğlenceli hale getirmesi için zamana ihtiyacı olduğu paylaşıldı.

Her iki oyun da E3 fuarında gösterilmişti

Bilmeyenler için; The Inpatient, 2015'teki PS4'e özel Until Dawn'dan, Blackwood Sanatorium'da geçen bir korku oyunu. Oyun sadece korkuya odaklanmayacak ve oyuncu seçimleriyle şekil alan derin bir hikaye de sahip olacak. Ve tabii ki bu seçimlerle değişik sonlar da sunulacak. Öte yandan Bravo Team ise, kurgusal bir Doğu Avrupa şehrindeki yanlış giden bir eskort görevinde geçen, nişancı türü bir VR yapımı. Takımınızla siper alıp savaşarak düşmanlarınızı ortadan kaldırmanız gerekiyor. Ayrıca bir arkadaşınızla birlikte oynayabilmeniz için çevrimiçi kooperatif mod da yer alacak.

Bravo Team 6 Mart 2018'de, The Inpatient ise 23 Ocak'ta çıkış yapacak. Her iki oyun da Supermassive Games tarafından geliştiriliyor.