The Elder Scrolls V: Skyrim, PSVR'a geldi!

The Elder Scrolls V: Skyrim, PSVR'a geldi!
Bethesda'nın açık dünya RPG oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim, 11 Kasım 2011'de PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında çıkış yapmıştı. Altı yılı aşkın bir sürede oyun, çok sayıda heyecan verici genişleme ve...

Bethesda'nın açık dünya RPG oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim, 11 Kasım 2011'de PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında çıkış yapmıştı. Altı yılı aşkın bir sürede oyun, çok sayıda heyecan verici genişleme ve yenilenme ile büyüdü. Bununla birlikte, bu yenilenmelerin bir kısmı bugün yeni platformlarında, eski sürümleriyle kıyaslanabilecek yeniliklerle dönüş planıyorlar.

Skyrim artık iki versiyon daha elde etti. Birincisi oyunculara hareket halindeyken, özgürce oynama fırsatı tanıyan Nintendo Switch üzerinde yayınlandı. Diğeri ise, oyunun karanlık zindanlarını ve en sıcak (veya soğuk) ejder savaşlarını deneyimlemenin tamamen yeni bir yolunu getiren, PlayStation VR için yapılan sürüm.

Oyunun her iki versiyonu da Dawnguard, Dragonborn ve Hearthfire DLC'lerinin de bulunduğu oyun genişlemelerini içeriyor. Oyunun Nintendo Switch versiyonu, ayrıca, The Legend of Zelda'dan donanım, savaş ve lockpicking için hareket kontrolleri içeriyor.

Sonuç olarak, The Elder Scrolls V: Skyrim artık  PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation VR ve Nintendo Switch'de oynanabilir. Oyunun en yeni sürümü için bir paket arıyorsanız, ihtiyacınız olan her şeyi paketleyerek (PS4 hariç), kendinizi açık dünyaya tam anlamıyla kaptıracak PlayStation VR'yi seçebilirsiniz.

The Elder Scrolls V: Skyrim VR'nin PlayStation VR tanıtım fragmanı: