Rocket League'e Batman temalı Gol Patlaması efekti geliyor!

Rocket League'e Batman temalı Gol Patlaması efekti geliyor!
Rocket League sahiplerinin Batman temalı Gol Patlaması ile tanışmalarının üzerinden uzun zaman geçti. Geliştirici Psyonix, ilk kez geçtiğimiz Mart'ta tanıtılan orijinal Batmobile DLC'siyle ile sergilenen efekti oyuna eklememiş;...

Rocket League sahiplerinin Batman temalı Gol Patlaması ile tanışmalarının üzerinden uzun zaman geçti. Geliştirici Psyonix, ilk kez geçtiğimiz Mart'ta tanıtılan orijinal Batmobile DLC'siyle ile sergilenen efekti oyuna eklememiş; bunun "tanıtıma özel bir efekt" olduğunu açıklamıştı.

Sadece Batmobile sahipleri için geliyor

Psyonix, Justice League filmi ile yaptığı bir sponsorluk anlaşmasıyla, tüm Batmobile sahipleri için Gol Patlaması'nı getirecek ve değişikliklerin tamamı önümüzdeki hafta oyuna eklenecek.

Rocket League'in resmi Steam sayfası aracılığıyla açıklanan efekt (aşağıdaki Gif'te görülüyor), en iyilerden biri. Topu kaleye soktuktan sonra, yarasalar ve bir Bat-Sinyal ön planı ile patlama gerçekleşiyor. Tabii ki, bu patlama yalnızca Batmobile'yi kullanıyorsanız etkin oluyor. Diğer savaş arabaları için ne yazık ki kullanılabilir olmayacak.

rocket league

14 Kasım 2017'de gelecek olan bu güncelleme, yukarıda belirttiğimiz gibi Batmobile'ye sahip olan herkes için ücretsiz olacak. Fan favori otomobilini "Batman vs Superman: Dawn of Justice Car Pack" vasıtasıyla alanlar, otomatik olarak Goal Efektini doyasıya yaşayacak.

Özellikle Warner Bros ve DC ile kurulan bu tür ortaklıklar pek de sıra dışı sayılmazlar. Batmobile, Batman vs Superman: Dawn of Justice filmi için bir tanıtım olarak sunuldu.