Red Dead Redemption 2 için yeni fragman yayınlandı

Red Dead Redemption 2 için yeni fragman yayınlandı
Rockstar Games, dün Vahşi Batı'nın şiddeti Red Dead Redemption 2 için yeni fragman yayınladı. Videonun sonunda göze çarpan Spring 2018, oyunun yeni çıkış zamanına işaret ediyor.Geçen hafta tanıtılan Red Dead Redemption...

Rockstar Games, dün Vahşi Batı'nın şiddeti Red Dead Redemption 2 için yeni fragman yayınladı. Videonun sonunda göze çarpan Spring 2018, oyunun yeni çıkış zamanına işaret ediyor.

Geçen hafta tanıtılan Red Dead Redemption 2 için yeni bir fragmanı, Batı'da geçecek olan oyunu daha yakından inceliyor ve oyuncuları bekleyen hikayeyi biraz daha aydınlatıyor.

Fragman, Amerika'nın muazzam ve engebeli kalbi boyunca, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesinin hayatta kalmak için soygunlu ve kavgalı yasadışı hikayesini, yolculuk boyunca karşılaşacağımız birkaç yüz ile anlatıyor.

Red Dead Redemption 2'nin sonbahar 2017'de piyasaya çıkması planlanıyordu, ancak 2018 baharına ertelendi. Rockstar, yeni nesil konsollar için hazırladığı oyunu, hayranların beklentilerine daha iyi cevap vermek için ertelediğini duyurmuştu.

İşte Red Dead Redemption 2 için yayınlanan yeni fragman:

Red Dead Redemption 2, 2018 Baharında, PlayStation 4 and Xbox One platformları için çıkış yapacak.