Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihi belli oldu!

Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihi belli oldu!
Rockstar Games Red Dead Redemption 2'nin 26 Ekim 2018'de Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacağını doğruladı. DuyuruRockstar Games resmi blogundanyapıldı ve yayıncı gecikmeden dolayı özür diledi. Oyunun ilk olarak 2017 sonbaharında...

Rockstar Games Red Dead Redemption 2'nin 26 Ekim 2018'de Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacağını doğruladı. Duyuru

Rockstar Games resmi blogundan

yapıldı ve yayıncı gecikmeden dolayı özür diledi. Oyunun ilk olarak 2017 sonbaharında çıkması planlanıyordu. Ardından 2018 baharında çıkacağı belirtilmişti. Rockstar'a göre bu yeni gecikme, oyunu geliştirmek için stüdyoya ekstra zaman tanıdı.

Blog yazısında: "Red Dead Redemption 2'nin 26 Ekim 2018'de piyasaya çıkacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu gecikmeden dolayı hayal kırıklığına uğrayan herkesten özür dileriz. Oyunun daha erken bitirilmesini umuyorduk, ancak cila için biraz daha zamana ihtiyacımız var." açıklaması yapıldı ve yeni tarihi duyuruldu. Çıkış tarihinin yanı sıra aşağıda inceleyebileceğiniz yeni ekran görüntüleri de paylaşıldı.

Oyun, serinin kahramanı Arthur Morgan'ı ve Van der Linde çetesinin hayatta kalmak için Amerika'nın uçsuz bucaksız ve engebeli topraklarındaki soygun ve savaş dolu maceralarını anlatıyor.

Red Dead Redemption 2 hangi platformlara gelecek?

Oyun, hem PS4 hem de Xbox One'a geliyor. Ancak PC sürümüne dair hiçbir açıklama yok. Ayrıca ilk Red Dead Redemption da PC platformuna çıkmadı.

İlginçtir ki, Aralık 2017'de Grand Theft Auto V oyuncuları, Red Dead Redemption 2'yle bağlantılı bir güncellemede gizli görevlere referanslar keşfetti. Rockstar, daha sonra GTA Online oyuncularına, bir ipucuyla yardımcı olmak için oyunculara, oyun içi bir e-posta gönderdi. Bu görevin tamamlanmasıyla, oyunculara Red Dead Redemption 2'de kullanılmak üzere Double-Action Revolver verildi.

[gallery link="file" columns="4" ids="4364,4365,4366,4367,4369,4370,4371"]