PlayStation Store indirimleri ödüllü yapımlarla devam ediyor!

PlayStation Store indirimleri ödüllü yapımlarla devam ediyor!
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Horizon Zero Dawn, Last of Us ve daha fazlası... PlayStation Store indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. 19 Ekim'e kadar devam edecek olan tasarruf fırsatını kaçırmayın!1. Horizon Zero Dawn™Ödüller: Game...

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Horizon Zero Dawn, Last of Us ve daha fazlası... PlayStation Store indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. 19 Ekim'e kadar devam edecek olan tasarruf fırsatını kaçırmayın!

Yeni Playstation Store indirimleri

1. Horizon Zero Dawn™

playstation store indirimleri

Ödüller: Game Critics’ Awards 2015 & 2016 (En İyi Orjinal Oyun), Develop Industry Excellence Awards (Animasyon).

Mart ayında piyasaya sürülmesine rağmen, Horizon Zero Dawn, 2015 yılının başından itibaren eleştirmenlerce en çok beklenen oyunlar arasında gösteriliyordu.

Eşsiz bir bilimkurgu-fantezi dünyasında grafiksel bir çığır açan macera. Sadece birkaç hafta uzakta olan The Frozen Wilds genişlemesine kadar kaçırdığınız şeyleri yakalamak için mükemmel bir fırsat.

2. The Last Guardian

Ödüller: British Academy Game Awards (Ses Başarısı), Academy of Interactive Arts and Sciences (Karakterde Üstün Başarı).

Shadow of the Colossus yaratıcısı Fumito Ueda'nın beğeni toplayan kazandığı üçüncü yapımı, geçen yıl yayınlandı. Şaşırtıcı bir yaratıcı vizyon, ince, duygusal hikaye anlatımı oyun dünyasında büyük alkış topladı.

PlayStation 4 Pro ve 4K bir televizyona sahip olanlar, bu görkemli görselliğin ultra yüksek çözünürlükte tadını çıkarabilirler. (buna değer!)

3. The Last of Us: Remastered

playstation store indirimleri

Ödüller: British Academy Awards (Kazanan: İngiliz Akademisi Ödülleri (En İyi Oyun, Sahne Sanatçısı, Ses Başarı, Hikaye), Writers Guild of America (Yazarlık Başarısı).

En yüksek sayıda Yılın Oyunu'na sahip olan başarılı yapımın yenilenmiş versiyonu. Aile, kaybolma ve çaresizlik temaları ile inanılmaz bir hayatta kalma hikayesi, video oyun hikayeleri için yeni bir hedef belirledi.

Oyunun orjinali The Last of Us: Remastered için eksiksiz bir içerik sağlayan ek paket Left Behind genişlemesi ile tamamlayın.

4. Uncharted 4: A Thief’s End

playstation store indirimleri

Winner: Golden Joystick Awards (Yılın En İyi PlayStation Oyunu), The Game Awards (En İyi Hikaye, En İyi Performans).

Evet, oyun endüstrisinin en güzel yapımlarından biri olarak ününü sürdüren Uncharted 4: A Thief's End bu listeye ikinci kez giriş yapıyor. Görkemli bir çevre tasarımı, kusursuz animasyon ve farklı hareket dizileri için görsel-işitsel bir gezinti. Hatta bu, ödülleri kazanmanın ötesine geçti.

Nate ile eşsiz manzaralarda, heyecan dolu bir maceraya atılın!

5. God of War III: Remastered

playstation store indirimleri

Ödüller: British Academy Game Awards (Sanatsal Başarı), Spike Video Game Awards (En İyi Grafik).

Antik çağın en sevilen zamanlarında ün salmış olan God of War serisi, fazla övgü için belirgin bir aday gibi görünmeyebilir. Buna rağmen, son on yıldaki dört yapımın hepsi grafik, tasarım ve oyun için büyük ödüller kazandı.

2018'de çıkacak olan God of War'daki, PlayStation'ın en ikonik anti kahramanlarından biri olarak dramatik ve inanılmaz derecede şiddet içerikli maceraları şimdiden tanımak için daha iyi bir zaman yok.

Listede göze çarpan diğer yapımlar ise:

6. Everybody’s Gone to the Rapture

7. Uncharted: The Nathan Drake Collection

8. Journey Collector’s Edition

9. Bloodborne: Game of the Year Edition

10. The Unfinished Swan

11. Until Dawn

İndirimlerin tam listesine PlayStation Store resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.