PES 2018'e daha fazla Liverpool efsanesi katılıyor!

PES 2018'e daha fazla Liverpool efsanesi katılıyor!
Konami, PES 2018'e katılacak dört eski Liverpool efsanesi olduğunu açıkladı. Steven Gerrard, Steve McManaman, Kevin Keegan ve John Barnes.Dörtlü, daha önce oyunda olan Robbie Fowler, Michael Owen ve Ian Rush'a katıldı.Oyuncuların...

Konami, PES 2018'e katılacak dört eski Liverpool efsanesi olduğunu açıkladı. Steven Gerrard, Steve McManaman, Kevin Keegan ve John Barnes.

Dörtlü, daha önce oyunda olan Robbie Fowler, Michael Owen ve Ian Rush'a katıldı.

Oyuncuların gelişi, Konami ve Liverpool için birçok avantajı olan PES partnerliğinin bir parçası. Geçen yılki oyunda Anfield, FIFA'dan önce oyunda yer alıyordu. Bu yıl ise Liverpool oyuncuları için yeni yüz tarama teknolojisine sahip. Buna karşılık Konami ve PES 2018 Anfield'da tanıtılarak desteklenecek.

Konami Digital Entertainment B.V'de Marka ve İş Geliştirme Direktörü Jonas Lygaard bu çalışmayı, "KONAMI futbolun en iyileriyle çalışmayı ilke edindi ve Liverpool FC bunu yapmak için mükemmel bir ortak" diye açıkladı. Lygaard açıklamasına "Zengin tarihi, devasa hayran kitlesi ve dinamik stiliyle, kulüple birlikte çalışmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz ve Liverpool FC'nin, geçmiş ve günümüz en iyilerinin PES 2018'de mükemmel şekilde üretilmesini sağlayacağız." şeklinde devam etti.

Ayrıca Konami, daha fazla efsanenin oyuna dahil olacağını belirtti.

[yaziici id="1062"]

İşte oyuna yeni katılan yeni efsanelerin tanıtım videosu: