PES 2018 ve Inter Milan Global Partnerlik Anlaşması Yaptı!

PES 2018 ve Inter Milan Global Partnerlik Anlaşması Yaptı!
PES 2018 ve Inter Milan global partnerlik anlaşmalarını duyurdular. Sevilen futbol kulübü şimdi Pro Evolution Soccer 2018'de ilk takım kadrosu yenilenmiş olarak yer alacak. Inter Milan takımı, PES 2018'de ilk etapta oyuna...

PES 2018 ve Inter Milan global partnerlik anlaşmalarını duyurdular. Sevilen futbol kulübü şimdi Pro Evolution Soccer 2018'de ilk takım kadrosu yenilenmiş olarak yer alacak. Inter Milan takımı, PES 2018'de ilk etapta oyuna dahil olmayacak, ancak 14 Eylül'de piyasaya sürülmesinden sonra kısa bir süre sonra ücretsiz indirilebilecek. Ayrıca Javier Zanetti, Dejan Stanković ve Francesco Toldo gibi efsaneler de oyunda olacak.

Partnerlik duyurusunun tam metni:

Global partnerlik ile KONAMI, ilk takım kadrosunu PES 2018 içeriğinde yenileyecek; Mauro Icardi, Roberto Gagliardini, Eder Citadin Martins, Antonio Candreva gibi oyuncuları harika bir seviyede detaylandırarak, oyun stillerini, topsuz alandaki hareketlerini taktiksel yeteneklerini oyunda farkedilebilir hale getirecek ve 14 Eylül'de ücretsiz indirmeye sunacak.

KONAMI, oyun içindeki modelleri yaratmak için özel 3D tarama sistemlerini kullanacak. Oyun içi modellerin neredeyse sanal fotoğraf gerçekçiliğinde olmasını ve ayrıca San Siro stadyumuna kapsamlı erişim sağlayacak. KONAMI, Inter maçının atmosferini yeniden yaratmak, iç sahada duyulan sesleri, tezahürat ve kutlamaları yeniden oluşturmak için zengin ses içeriği de yakaladı. Buna ek olarak KONAMI, Inter'e yüksek seviye görünürlük keyfi katacak. Kulüp, San Siro'nun maç günündeki LED sponsorluk panolarında ön plana çıkacak ve PES 2018 de yerdeki dev LED ekran aracılığıyla tanıtılacak. Ek tanıtımlar ve bu tanıtımların farkındalığını artırmak için Konami ve Inter iş birliği yaparak resmi sosyal kanallarda da yakından çalışacaklar.

Inter Milan mali kurul başkanı Gandler de, "Konami'yi yeni Global Futbol Video Oyun Ortağımız olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Video oyunları geliştirme konusunda lider bir şirket ve dünyaca ünlü PES serisi ile taraftarlarımız maç günümüzü tam anlamıyla deneyimleme fırsatına sahip olacak. Hedefimiz, Konami'nin içeriğini oyunumuza ve dijital deneyimlerimize entegre ederek hayranlarımızın katılımını zenginleştirmek" şeklinde konuştu.

Pro Evolution Soccer 2018, PlayStation 4, PC, Xbox One ve yeni nesil konsollar için 14 Eylül'de piyasaya sürülecek.

[yaziici id="703"]