Overwatch'ın yeni haritası Junkertown, son güncelleme ile sunuldu!

Overwatch'ın yeni haritası Junkertown, son güncelleme ile sunuldu!
Overwatch'ın heyecanla beklenen yeni haritası Junkertown, oyunun son güncellemesiyle tüm platformlar için çıktı.Junkertown güncellemenin bir parçası olarak geldi!Avustralya'nın taşra arazilerinde bulunan Junkertown, leşçil...

Overwatch'ın heyecanla beklenen yeni haritası Junkertown, oyunun son güncellemesiyle tüm platformlar için çıktı.

Junkertown

Junkertown güncellemenin bir parçası olarak geldi!

Avustralya'nın taşra arazilerinde bulunan Junkertown, leşçil hayvanlar ve hurda atıklarıyla dolu bir arazi. Buraya yine 12 kişi girecek ve 6 kişi çıkacak.

Bu yamadaki diğer bir ek; saygınlığı "Avoid Me" (beni engelle) olarak derecelendirilen Xbox One oyuncuları, diğer oyuncularla aynı eşleşme havuzunun parçası olmaya devam edecek. Ancak bu oyuncular, oyun içi sesli sohbetlerini kullanamayacaklar.

The Mystery Heroes (Gizem Kahramanları) modunda da birkaç değişiklik yapıldı. Artık oyuncuların Ultimate yetenekleri ölüm üzerine sıfırlanacak ve yerleştirdikleri şeyler, tarret gibi, despawn olacak. Ayrıca oyuncular aynı kahraman olarak canlanmayacak.

Son olarak, Mercy ve D.Va'ya vaat edilen büyük değişiklikler uygulamaya konulacak. Bu değişiklikler o kadar büyük ki bu kahramanları adeta yeni birer karakter yapıyor.

Yama notalarını okuyarak diğer hata düzeltmelerine de göz atabilirsiniz.