Overwatch Geliştirici Güncellemesi kötü oyuncu davranışlarını hedef alıyor!

Overwatch Geliştirici Güncellemesi kötü oyuncu davranışlarını hedef alıyor!
Overwatch 1 yılı aşkın süredir hayatımızda ve Blizzard başarılı oyununun topluluğundaki çokça eleştirilen yaygın sorunlardan birine eğiliyor. Oyunun PlayOverwatch Youtube kanalında yayınlanan videoda Overwatch Geliştirici...

Overwatch 1 yılı aşkın süredir hayatımızda ve Blizzard başarılı oyununun topluluğundaki çokça eleştirilen yaygın sorunlardan birine eğiliyor. Oyunun PlayOverwatch Youtube kanalında yayınlanan videoda Overwatch Geliştirici Güncellemesi duyuruldu. Oyunun geliştirici ve yönetmeni Jeff Kaplan'ın anlatımıyla bu durumla nasıl mücadele edileceği anlatıldı.

Blizzard 480.000 hesaba müdahele etti!

Özellikle, toksik oyuncular ve oyundaki kötü davranışlar nedeniyle Overwatch'daki 480.000'den fazla hesaba karşı harekete geçildiği ve bu rakamın 2/3üne diğer oyuncuların raporlamasıyla ulaşıldığı belirtiliyor.

Kaplan ayrıca, oyunun konsol versiyonlarının, PC versiyonunda mevcut olan aynı raporlama araçlarına sahip olduğunu ancak "hiçbir zaman kötü davranışları tamamen ortadan kaldıracak sihirli bir yama olamayacağını" söyledi. Bununla birlikte bu süreci, "iyileştirme ve geliştirmeye devam eden bir devamlılık" olarak tanımladı.

Blizzard oyun yayınlandığından bu yana topluluğun arındırılmasının yanı sıra, oyuna yeni içerikler getirmek için zaman ve kaynak harcıyor.

Overwatch PS4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilir.