Overwatch 35 milyon oyuncu sayısını aştı!

Overwatch 35 milyon oyuncu sayısını aştı!
Blizzard, Overwatch hayranları için heyecan verici bir duyuru yaptı. Oyun bugün 35 milyondan fazla oyuncu sayısına sahip! 2016'da piyasaya sürülen bir oyun için etkileyici bir sayı.What a bunch of misfits and freaks we got here—we...

Blizzard, Overwatch hayranları için heyecan verici bir duyuru yaptı. Oyun bugün 35 milyondan fazla oyuncu sayısına sahip! 2016'da piyasaya sürülen bir oyun için etkileyici bir sayı.

Halloween Teror etkinliği devam ediyor!

Overwatch'ın geniş oyuncu kitlesine katılmak istiyorsanız, Blizzard şu anda Halloween Terror etkinliğini yürütüyor ve oynamak için güzel bir zaman.

Önümüzdeki üç hafta boyunca Halloween Terror etkinliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Halloween Terror etkinliği oyunculara yeni ifadeler, spreyler, tanıtımlar ve daha pek çok seçenek ile yeni kostümler kazandırıyor. Blizzard bu yaz başında ganimet kasalarındaki düşme oranlarını değiştirdi, böylece bir etkinlikte beklediğinizden daha fazlasını kazanabilirsiniz. Geçen yılki ganimet havuzuna eklenen yeni kostümler ve diğer kozmetiklere, bu yıl dönüş yapılacağını bekliyoruz (birkaç ay önce Yaz Oyunları etkinliğine benzer şekilde). Bu, geçen yılki etkinliği kaçıran oyunculara aynı öğeleri kazanma şansını verecek.