No Man's Sky hayranları Hello Games'e billboard'la teşekkür etti

No Man's Sky hayranları Hello Games'e billboard'la teşekkür etti
No Man's Sky 2016 yılında sıkıntılı bir lansman yaparak tepki toplamıştı. Ancak oyun o zamandan bu yana büyük bir değişime girerek gelişimine hızla devam etti. Hello Games'teki geliştirme ekibinin yorulmaksızın çalışması...

No Man's Sky 2016 yılında sıkıntılı bir lansman yaparak tepki toplamıştı. Ancak oyun o zamandan bu yana büyük bir değişime girerek gelişimine hızla devam etti. Hello Games'teki geliştirme ekibinin yorulmaksızın çalışması görmezden gelinmedi. Hayranlar Hello Games ofisinin yakınındaki billboard alanını satın almak için GoFundMe'de kampanya başlattılar.

Kampanya kısa sürede başarılı oldu ve sadece bir günde 1.750 dolarlık bütçe elde etti. GoFundMe sayfası hala aktif ve şu anda toplam 3.750 dolara ulaştı. Stüdyonun Yaratıcı Yönetmeni Sean Murray kısa süre önce kurulan billboard'un resmini çekerek Twitter hesabında paylaştı:

Bu fikir GoFundMe sayfasında yazan bilgilere göre, Reddit'teki No Man's Sky topluluğundan çıktı. Hello Games'e teşekkür etmek için ilan panosu satın almanın yanı sıra, paranın bir kısmı da geliştirme ekibine öğle yemeği ve bira ısmarlamak için kullanıldı. Ayrıca kampanyanın güncellemelerinden birinde de belirtildiği gibi; artan para ve bağışlarla hasta çocuklar için oyun ve konsol satın alınacak. GoFundMe sayfasını oluşturan kişi çoktan özel bir eğitim okuluna ulaştı bile.

Dünyada güzel şeyler oluyor dedirten bir tablo. Hello Games ekibinin farkında olmadan harika işlere ilham olması gurur kaynağı olmalı. No Man's Sky artık en dipten tırmanarak hakettiği yere geldi. Oyun son güncellemeler ve VR desteği sayesinde şimdiye kadarki en iyi konumuna ulaştı.

Ve dahası No Man's Sky hayranları teşekkürlerini sunmaktan öteye geçerek hayırsever kampanyalara girişti.