Need for Speed Payback yeni Street League takımını tanıttı

Need for Speed Payback yeni Street League takımını tanıttı
Yeni Need for Speed Payback Street League ekibi ortaya çıktı ve oyunun sunduğu diğer her şey kadar umut vaadediyor. Bilmeyenler için; Street Leagues, Fortune City'de kuruldu ve oyunculara benzersiz yarışlar ve etkinlikler sunuyor.En...

Yeni Need for Speed Payback Street League ekibi ortaya çıktı ve oyunun sunduğu diğer her şey kadar umut vaadediyor. Bilmeyenler için; Street Leagues, Fortune City'de kuruldu ve oyunculara benzersiz yarışlar ve etkinlikler sunuyor.

En yeni ekip olan Noise Bomb, Tokyo, Japonya'dan bir "drift" takımı olarak gösterildi. Japon otomobillerin tarzı, oyunlarda göründüğü gibi; küçük, hızlı ve çıkartmalarla doludur.

Patronu 'Aki Kimura' da dahil olmak üzere ekip hakkında daha fazla bilgi:

Noise Bomb Hakkında

Noise Bomb (Gürültü Bombası) olarak bilinen drift ligi dünyadaki en tanınmış drift liglerinden biridir. "Drift King", Aki Kimura, liderliğinde Noise Bomb, ABD'yi gezdi ve ülke çapında drift rekorlarını kırdı.

Patron Hakkında

"Drift King" olarak da bilinen Kimura, dünya çapında bir drift efsanesidir. Silver Rock politikası hakkında dikkatlidir ve yerel rekorları kırmak, ekibi ile yüksek hız sanatı yaratmak bunun için gerekli içeriklerdir.

Kimi oyuncular Need for Speed'in sinematik tabanlı hikaye modu içerdiğinden çekinebilirler. Ancak, son oyunun aksine Payback; Hızlı ve Öfkeli film serisini andıran ve bizlere oldukça heyecan veren bir yapımla gelecek gibi görünüyor. Ancak yine de yapım, 2014'te piyasaya sürülen Need for Speed filminden başka bir şeye odaklanmamış gibi görünüyor.

Sağlam bir yapım bizleri bekliyor ve Need For Speed Payback'in 10 Kasım tarihli çıkışı gününü bekliyoruz.