Need for Speed Payback için lansman fragmanı yayınlandı

Need for Speed Payback için lansman fragmanı yayınlandı
Need for Speed Payback, Need for Speed serisini, 10 Kasım'daki çıkışıyla (EA ve Origin Access üyeleri şu an oyunun 10 saatini oynayabiliyorlar) yarış kategorisinin tepesine çıkarmak için hazırlanıyor. Electronic Arts oyunun tanıtım...

Need for Speed Payback, Need for Speed serisini, 10 Kasım'daki çıkışıyla (EA ve Origin Access üyeleri şu an oyunun 10 saatini oynayabiliyorlar) yarış kategorisinin tepesine çıkarmak için hazırlanıyor. Electronic Arts oyunun tanıtım fragmanını yayınladı.

Video yalnızca bir dakika sürüyor, ancak bolca aksiyon ve beceri içeren dolu dolu bir sunum. Oyundaki üç oynanabilir yarışçı da dahil olmak üzere, birkaç karakteri sergiliyor.

Yeni Need for Speed Payback tanıtım fragmanı:

Geliştirici Ghost Games, Payback'i "CaRPG" olarak nitelendiriyor ve bu cümle şaşırtıcı görünse de, açık dünyaya bakış açısı olarak iyi iş çıkarıyor. Oyuncular yarışıyor, dağıtıyor, ya da serbest gezinebiliyorlar. Ayrıca oyun içi kazançlarıyla araba parçaları kazanarak ilerleme kaydediyorlar. Araç özelleştirme oyunun ve hatta serinin büyük bir parçası ve oyuncular arabalarını geliştirmek için paraya ihtiyaç duyacaklar. Performansın ötesinde, oyuncuların tarzlarını ifade etmelerini sağlayan eğlenceli görsel özelleştirme araçları da var. Yorumlara göre hikaye, oyuncuyu motive etmek için yeterli içeriği sunuyor ve sunduğu bol miktarda içerikle başarılı bir açık dünya yarış oyunu ortaya çıkacak gibi görünüyor. Kısaca Need for Speed Payback'in gelişi umut verici.

[yaziici id="1930"]