Naughty Dog, Uncharted'ın 10. yıl dönümünü kutluyor!

Naughty Dog, Uncharted'ın 10. yıl dönümünü kutluyor!
Bugün, Uncharted: Drake's Fortune'un Kuzey Amerika'daki lansmanının 10. yıldönümü. O günün, Naughty Dog için stüdyo tarihinin en heyecan verici yeni serisinin başlangıcı olduğunu ve iki konsol nesli boyunca beş oyunu kapsayan...

Bugün, Uncharted: Drake's Fortune'un Kuzey Amerika'daki lansmanının 10. yıldönümü. O günün, Naughty Dog için stüdyo tarihinin en heyecan verici yeni serisinin başlangıcı olduğunu ve iki konsol nesli boyunca beş oyunu kapsayan bir maceranın ilk adımı olacağını kimse bilemezdi. Nate, Elena, Sully, Sam, Chloe, Nadine ve tüm diğer oyuncu kadrosu ile inanılmaz hikayeleri oynama fırsatı yakaladığımız için çok şanslıyız.

Serinin 10. yıl dönümü; bugün başlayıp, önümüzdeki ay başlayacak olan PlayStation Experience'a kadar 1 ay boyunca kutlanacak.

Uncharted hayranlarını hediyeler bekliyor!

Naughty Dog, PlayStation ortaklığıyla, 19 Kasım Pazar günü (bugün) saat 19.00(TSİ)'da başlayıp, 21 Kasım Salı günü saat 19.00(TSİ)'a kadar, oyunun PlayStation 4 teması ve profil avatarını, 48 saat boyunca ücretsiz olarak sunacak.

Naughty Dog ayrıca, 19 Aralık tarihine kadar; Uncharted 4 ve The Lost Legacy için çok oyunculu modu için bir karakter kostüm paketi dağıtacaklarını açıkladı. Paket; Nate, Elena ve Sully için bazı klasik kostümleri içerecek. Şirket aynı zamanda yine 19 Aralık tarihine kadar Uncharted Point ve Relic ürünlerinin tamamında %50 indirim sunuyor.