Naughty Dog için sıradaki proje The Last of Us 3 değil

Naughty Dog için sıradaki proje The Last of Us 3 değil
HBO'nunThe Last of Usuyarlamasının ilk sezonu sona erdi. Herkes Naughty Dog'un The Last of Us 3 adlı bir oyun çıkarıp çıkarmayacağını merak ediyor. Böylece serinin ana akım başarısından yararlanıp yararlanmayacağı da merak...

HBO'nun

The Last of Us

uyarlamasının ilk sezonu sona erdi. Herkes Naughty Dog'un The Last of Us 3 adlı bir oyun çıkarıp çıkarmayacağını merak ediyor. Böylece serinin ana akım başarısından yararlanıp yararlanmayacağı da merak konusu oluyor. Dizi sorumlusu ve The Last of Us ortak yaratıcısı Neil Druckmann konu hakkında açıklama yaptı. Bu noktada potansiyel bir The Last of Us 3'ün abartıldığını söyledi. Naughty Dog'un bir sonraki oyununu çoktan seçtiğini belirtti.

naughty-dog-icin-siradaki-proje-the-last-of-us-3-degil

Naughty Dog bir sonraki oyununu seçti: The Last of Us 3 olmayacak

Druckmann, başarılı stüdyonun tutkuya dayalı projeler seçebildiği için ne kadar şanslı olduğunu açıkladı. Bunun ardından Naughty Dog'un yaratıcı süreci hakkında açıklama yaptı. Bu noktada, "Her projenin sonunda kasıtlı olarak birkaç farklı projeyi keşfediyoruz. Bazıları devam oyunu olabilir ya da birtakım yeni fikir de olabilir. Sonra tutkularımız nerede yatıyor? diye düşünürüz." dedi.

naughty-dog-icin-siradaki-proje-the-last-of-us-3-degil

Sözlerine devam eden Druckmann, "Hayranların The Last of Us Part 3'ü gerçekten istediğini biliyorum. Bunu her zaman duyuyorum. Söyleyebileceğim tek şey, bir sonraki projemiz için hazır olduğumuz, kararın çoktan verildiği. Ne olduğunu söyleyemem ama bizim yaşadığımız süreç bu." dedi. Druckmann, henüz adı açıklanmayan Last of Us çok oyunculunun bir sonraki büyük oyunları olduğunu açıklığa kavuşturdu. Bu nedenle muhtemelen tarif edemediği proje, bu sürümden sonra gelecek olan ana başlık oluyor.

naughty-dog-icin-siradaki-proje-the-last-of-us-3-degil

Geçmişte Druckmann, The Last of Us'a 3. bir oyunun gelmesi taahhüdünde bulunurken isteksizdi. 2021'de, ortak yazar Halley Gross ile potansiyel bir Bölüm 3 için bir taslak yazdığını, ancak o zamandan beri bunun yalnızca Naughty Dog'un üzerinde çalışılması gereken ilgi çekici bir hikaye ve proje olduğunu düşünmesi durumunda yapılacağını yineledi.

Sizler The Last of Us 3'ün gelmemesi hakkında neler düşünüyosunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!