Middle-Earth: Shadow of War 'Friend or Foe' Tanıtımı Yayınlandı

Middle-Earth: Shadow of War 'Friend or Foe' Tanıtımı Yayınlandı
Oyunun çıkmasına az bir süre kaldı ve oyuncuları heyecanlandıracak tanıtımlar gelmeye devam ediyor. Oyunun yapımcıları, Middle-Earth: Shadow of War Friend or Foe başlıklı yeni bir tanıtım yayınladı. 30 saniyelik...

Oyunun çıkmasına az bir süre kaldı ve oyuncuları heyecanlandıracak tanıtımlar gelmeye devam ediyor. Oyunun yapımcıları, Middle-Earth: Shadow of War Friend or Foe başlıklı yeni bir tanıtım yayınladı. 30 saniyelik video, 18 Eylül'de yayınlanacak fragmanda neler izleyeceğimiz hakkında fikir veriyor.

Tanıtım, savaşın yıkımı ve ihtişamıyla oyunun birçok yeni özelliğinden biri olan 'Kale'ye bakışla başlıyor. Daha sonra kale duvarlarının geçildiği, kapıların kırıldığı CGI (bilgisayar üretimi görüntü) ve aksiyonlu geçişlerle devam ediyor.

"Kale düşecek, güç yükselecek"

Tanıtımın sonunda Helm’s Deep savaşında sadık bir takipçiyi kurtarma ya da düşmana topyekün saldırma arasında bir karar aşaması ile sona eriyor. Bu, savaş esnasında oyunculara seçimler sunulabileceği tezini akıllara getiriyor.

Monolith Productions kısa bir süre önce hayranlarına Orta Dünya'nın yeni yüzünü tanıtmak için yeniliklerin görülebileceği bir yayın yaptı: Casus sızıntıları, casus şefleri, Ork numaraları ve daha fazlası. Shadow of War, yeni başlayanlar için Orta Dünya'ya bir giriş olacak şekilde tasarlandı; bu nedenle, daha önceki yapımları oynamadıysanız, oyun bu açıdan güzel bir başlangıç olabilir.

Middle-Earth: Shadow of War, PS4, Xbox One, ve PC platformları için 10 Ekim'de piyasaya sürülecek. "Friend or Foe fragmanı ise 18 Eylül'de yayınlanacak.

Yeni çıkacak oyunları takip etmek için yeni oyunlar sayfamıza buradan erişebilirsiniz.