Metal Gear Survive sabit internet bağlantısına ihtiyaç duyacak

Metal Gear Survive sabit internet bağlantısına ihtiyaç duyacak
Konami, Metal Gear Survive'ın sabit bir çevrimiçi bağlantıya ihtiyaç duyacağını ve mikro ödeme sistemi içerdiğini doğruladı.Hayatta kalma ve aksiyon türündeki oyun, yalnız oynuyor olsanız bile her zaman internet bağlantınızın...

Konami, Metal Gear Survive'ın sabit bir çevrimiçi bağlantıya ihtiyaç duyacağını ve mikro ödeme sistemi içerdiğini doğruladı.

Hayatta kalma ve aksiyon türündeki oyun, yalnız oynuyor olsanız bile her zaman internet bağlantınızın olmasını gerektiriyor. Konami'ye göre bu, "tek oyunculu ve koop arasında kesintisiz entegrasyonu desteklemeyi" ve "devamlı içerik sunma" olanağı sağlıyor.

Mikro ödeme sistemi yer alacak

Buna ek olarak oyuncuların oyun içi para birimi almak için gerçek para harcayabileceği, çevrimiçi mağaza aracılığıyla mikro ödeme sistemi yer alacak. Boost Geçişleri gibi öğeler bu şekilde elde edilebilecek. Sanal para birimi, oyunu oynamakla da kazanılabilecek.

Metal Gear Survive'ın oynanış uzunluğu ile ilgili olarak Konami marka müdürü Jennifer Tsang GameSpot'a yaptığı açıklamada; campaign modunun 15 ila 20 saat arasında bir sürede tamamlanabileceğini belirtti.

Metal Gear Survive, 20 Şubat'ta Xbox One, PS4 ve PC platformları için çıkış yapacak. PS4 ve Xbox One için düzenlenen açık beta, bu hafta içinde başladı ve yarın sonlanacak.