Metal Gear Solid V, 1.16 güncellemesi PS4 Pro desteği sunuyor

Metal Gear Solid V, 1.16 güncellemesi PS4 Pro desteği sunuyor
Metal Gear Solid V: Phantom Pain artık PS4 Pro desteğine kavuştu. Güncelleme 1.16, oyuncular için indirmeye sunuldu. Sadece 180MB boyutlu küçük bir yama olmasına rağmen oyun artık PlayStation 4 Pro sahipleri için "gelişmiş...

Metal Gear Solid V: Phantom Pain artık PS4 Pro desteğine kavuştu. Güncelleme 1.16, oyuncular için indirmeye sunuldu. Sadece 180MB boyutlu küçük bir yama olmasına rağmen oyun artık PlayStation 4 Pro sahipleri için "gelişmiş performans" özelliğine sahip.

metal gear solid v

Metal Gear Solid V: Phantom Pain Hakkında

İnanılmaz ve harika! Metal Gear serisi için neredeyse mükemmel bir final. Phantom Pain'in, Kojima'nın daima serinin içinde olmak istediği yer olduğuna inanıyorum. Bu kişiselleştirilmiş, üst düzey bir açık dünya oyunu. Görevlerinizi tamamlamak için bir çok seçenek var ve gerçekten de ihtimalleri zorluyor. İster içeri girip, amacınızı güvence altına alır ve herkesi öldürürsünüz, ister tek bir düşmana alarm fırsatı vermeden gizlice girersiniz. Olmadı arkanıza hava desteği alarak hedefe koşarsanız. Saldırınızı nasıl planladığınızı ve yürüttüğünüz kilit önem taşıyor.

Eğer bu Kojima'nın ismini taşıyan en son oyun ise, o zaman sahneden 'nazikçe' çıkmanın daha iyi bir yolu yok.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain şu anda PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz.