Marvel vs. Capcom Infinite için 4 yeni karakter duyuruldu!

Marvel vs. Capcom Infinite için 4 yeni karakter duyuruldu!
Marvel vs. Capcom Infinite için 4 yeni karakter, Capcom tarafından açıklandı. Oyuna katılacak yeni karakterler: Venom, Winter Soldier (Kış Askeri), Black Widow (Kara Dul) ve Monster Hunter (Canavar Avcısı) olacak. Capcom...

Marvel vs. Capcom Infinite için 4 yeni karakter, Capcom tarafından açıklandı. Oyuna katılacak yeni karakterler: Venom, Winter Soldier (Kış Askeri), Black Widow (Kara Dul) ve Monster Hunter (Canavar Avcısı) olacak. Capcom şu anda yıl sonuna doğru oyuna eklenecek olan bu DLC karakterleri üzerinde çalışıyor.

Marvel vs. Capcom evreninde ilk defa görülecekler

Ayrıca söz konusu dörtlüye ek olarak, Mega Man X'den Sigma ve Marvel'den Black Panther, Deluxe Edition sürümü için vaat edilen 6 karakteri tamamlıyor. Bu karakterlerin altısı da Marvel vs Capcom serisinde daha önce bulunmadı. Infinite'in ana listesi genel olarak Ultimate Marvel vs. Capcom 3'te bulunan karakterlerden oluşuyor. Geliştiriciler, bu karakterler üzerinde çok çalıştıklarını ve hazır olduğunda onları sahneye çıkaracaklarını belirtti.

Oyunun çevrimdışı özellikleri; bir Hikaye Modu, Arcade Modu, Görev Modu, Vs. CPU, Vs. Oyuncu 2, Eğitim Modu ve galeri işlevi gören Koleksiyon modu'nu içeriyor. Çevrimiçi olarak ise oyuncular; çevrimiçi sıralamalar, rastgele maçlar ve yeni başlayanlar liginde oynamayı seçebilirler.

Marvel vs Capcom Infinite bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC  platformları için satışa çıktı.