LA Noire Playstation 4 için 4K ile Yenileniyor!

LA Noire Playstation 4 için 4K ile Yenileniyor!
Rockstar Games 2011 yılında piyasaya sürdüğü oyunu için beklenmedik bir açıklama yaptı. 1940'ların polisiyesi LA Noire Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch platformlarına remastered (yenilenmiş) versiyonuyla gelecek. Ayrıca...

Rockstar Games 2011 yılında piyasaya sürdüğü oyunu için beklenmedik bir açıklama yaptı. 1940'ların polisiyesi LA Noire Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch platformlarına remastered (yenilenmiş) versiyonuyla gelecek. Ayrıca Playstation Pro ile 4k desteği olacak.

Rockstar Games kurucusu Sam Houser, "L.A. Noire'ın gerçek dedektiflik çalışmasının benzersiz karışımını, klasik Hollywood atmosferini ve heyecan verici aksiyonunu bu yeni platformlara getirmekten dolayı heyecanlıyız. Şimdi, olağanüstü sanal gerçeklik (VR) seçeneği, çarpıcı 4K veya taşınabilir oyun özgürlüğü ile bu gelişmiş sürümler, oyuncuların bu zenginleştirişmiş detaylı dünyayı yepyeni bir şekilde deneyimlemeleri için mükemmel bir fırsat." diye konuştu.

LA Noire 4K ile yenilenecek!

LA Noire, Playstation 4 ve Xbox One için orijinal oyunun tam sürümü ve tüm indirilebilir içeriklerle (DLC) birlikte, daha iyi grafikler gibi özelliklerle gelecek. Böylece oyuna; gelişmiş aydınlatma ve bulutlar, yeni sinematik kamera açıları, yüksek çözünürlüklü dokular ve daha fazlası dahil olacak. Ayrıca PS4 ve Xbox One için 1080p, PS4 Pro ve Xbox One X için 4K deneyimi sunacak.

LA Noire Mayıs 2011'de ilk olarak PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmıştı. Yenilenmiş versiyonu ise 14 Kasım 2017 tarihinde çıkış yapacak.