Konami'nin mobil oyunu eFootball, 600 milyon indirmeyi geçti

Konami'nin mobil oyunu eFootball, 600 milyon indirmeyi geçti
Konami'nineFootballadlı oyunu dünya çapında 600 milyon indirmeye ulaştı. Bu durum, mobil futbol oyunlarının başarısını gözler önüne serdi. Doğal olarak, bunun gibi bir kilometre taşının bir kutlamaya ihtiyacı var. Bu nedenle...

Konami'nin

eFootball

adlı oyunu dünya çapında 600 milyon indirmeye ulaştı. Bu durum, mobil futbol oyunlarının başarısını gözler önüne serdi. Doğal olarak, bunun gibi bir kilometre taşının bir kutlamaya ihtiyacı var. Bu nedenle Konami'nin eFootball serisi için sıraladığı bazı etkinlikler yer alıyor.

konaminin-mobil-oyunu-efootball-600-milyon-indirmeyi-gecti

Futbol oyunu eFootball, 600 milyon indirmeyi aştı

Yeni başlayanlar için, artık oyunda yeni bir Show Time kartı yer alıyor. Bu özellik aktifken giriş yapanlar Show Time Neymar Jr. kartını alabiliyor. Buna ek olarak, Neymar Jr. ve Lionel Messi ile gol atarsanız ödül kazanıyorsunuz. 2 Mart - 16 Mart arasında eFootball jetonları, oyun puanları ve Neymar ile gol atarsanız 10.000 XP kazanıyor. 16 Mart - 30 Mart arasında da Messi ile aynı ödülleri elde edebiliyorsunuz.

konaminin-mobil-oyunu-efootball-600-milyon-indirmeyi-gecti

Sunulan tüm ücretsiz şeylerin yanı sıra, Show Time teması etkinken bazı yeni becerilere erişebiliyorsunuz. Sizler mobil eFootball'un hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!