İşte PES 2018'in en yüksek reytingli oyuncuları!

İşte PES 2018'in en yüksek reytingli oyuncuları!
PES 2018 bir çok kulübün lisansına sahip olmasa da, diğer yasal haklar sayesinde gerçek oyuncuların ve benzerlerinin kullanımına izin veriliyor. Bu durum Konami'nin başarılı futbol simülasyon oyununun piyasada tutunması için önemli....

PES 2018 bir çok kulübün lisansına sahip olmasa da, diğer yasal haklar sayesinde gerçek oyuncuların ve benzerlerinin kullanımına izin veriliyor. Bu durum Konami'nin başarılı futbol simülasyon oyununun piyasada tutunması için önemli. Ve bizim PES 2018'in en yüksek reytingli oyuncularının listesini yapmamız için de. Öyleyse başlayalım!

PES 2018'in En İyi Kalecileri

Manuel Neuer, Gianluigi Buffon ve David De Gea sıralamada en tepede. Yalnız 88 reytingli Thibaut Courtois'i 87 reytingli Hugo Lloris'in (oyundaki en iyi altıncı kaleci) izlediği düşünülürse, bazı oyuncuların puanları biraz cömertçe verilmiş diyebiliriz..

PES 2018'in en yüksek reytingli

OyuncuKulübüToplam Reyting
Manuel NeuerBonservissiz91
Gianluigi BuffonPM Black White89
Thibaut CourtoisLondon FC88
David De GeaMan Red88
Jan OblakAltetico De Madrid87

PES 2018'in En İyi Defansları:

İngiltere Premier Ligi savunmacılarının listede bulunmaması sürpriz değil. Özellikle Sergio Ramos'un PES 2018'in en iyi savunucuları arasında ilk sırada yer aldığını görmek güzel. İlginç olan nokta ise ilk 5 savunmacının her birinin 88 puan almış olması..

PES 2018'in en yüksek reytingli

OyuncuKulübüToplam Reyting
Sergio RamosMD White88
Leonardo BonucciAC Milan88
MarceloMD White88
Thiago SilvaPSG88
Jerome BoatengBonservissiz88

PES 2018'in En İyi Orta Sahaları

Luka Modric ve Toni Kroos'un ilk beş orta saha oyuncusu arasında yer aldığını görmek hiç de şaşırtıcı değil. Mesut Özil'in ise bu listeye dahil edilmesi tartışmaya açık. Zira; Kevin De Bruyne, Andreas Iniesta, Isco ve Marco Verrati'den (hepsi 87) daha üst sırada yer alıyor. Pogba ve Vidal'ın listenin başında olması dikkat çekici.. 86 reytingli N'Golo Kante ise bence yükselişi hak eden bir oyuncuydu..

PES 2018'in en yüksek reytingli

OyuncuKulübüToplam Reyting
Luka ModricMD White89
Toni KroosMD White88
Paul PogbaMan Red88
Arturo VidalBonservissiz88
Mesut ÖzilArsenal88

PES 2018'in En İyi Forvetleri

İstatistikleri ve başarılarıyla dünya futbolunu domine Messi ve Ronaldo, PES 2018'de yine en iyi forvetler olarak sıralandılar. İkilinin arkasında tahmin edilebileceği üzere Suarez ve Neymar var. Hemen arkalarında ise Bayern Münih'in Polonyalı gol makinesi Lewandowski. Forvet listesinde tartışmaya açık pek bir nokta yok gibi.

PES 2018'in en yüksek reytingli

OyuncuKulüpToplam Reyting
Lionel MessiBarcelona C.F.94
Cristiano RonaldoMD White94
Luis SuarezBarcelona C.F.92
Neymar JRPSG91
Robert LewandowskiBonservissiz90

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Bayern Münih'in yokluğu, oyunun serbest transfer piyasasında dünya çapında bazı oyuncuların varlığı anlamına geliyor; Boatang, Lewandowski, Neuer ve Alaba gibi oyuncular takımların gelişiminde önemli rol oynayacaktır.