Injustice 2'nin bir sonraki DLC karakteri Atom tanıtıldı

Injustice 2'nin bir sonraki DLC karakteri Atom tanıtıldı
Bir sonraki Injustice 2 DLC karakteri açıklandı ve şaşırtıcı bir yüz. Adalet için savaşan ve kayıp arkadaşı Ray Palmer'ı arayan süper kahraman Atom, listeye katılacak. Yeni karakter, Nether Realm'ın dövüş oyunu için yeni...

Bir sonraki Injustice 2 DLC karakteri açıklandı ve şaşırtıcı bir yüz. Adalet için savaşan ve kayıp arkadaşı Ray Palmer'ı arayan süper kahraman Atom, listeye katılacak. Yeni karakter, Nether Realm'ın dövüş oyunu için yeni bir fragmanla ilan edildi. Marvel'in Ant-Man karakteriyle oldukça büyük benzerlikler taşıyan yeni karakterin gelişi için herhangi bir tarih verilmedi, ancak fragmana göre "yakında çıkacak".

DC evreninde diğerlerine nazaran daha az tanınmış bu karakteri süper yapan; gücünü koruyarak kendisini küçültme yeteneğidir. Neredeyse görülememesine rağmen, fragmanda da izleyebileceğiniz gibi güçlü yumruklar atabiliyor. Ayrıca küçülmenin yanında, büyüyebilmesi de, ona düşmanlarıyla savaşmanın iki farklı yolunu sunuyor. Sıkı DC fanlar için dikkat çekici nokta, orijinal karakter Ray Palmer yerine Ryan Choi yenilemesi.

Warner Bros. yeni Injustice 2 karakterini şöyle tanımlıyor:

Fizik dahisi Ryan Choi, akıl hocası (ve gerçek Atom) Ray Palmer'ın kaybolmasıyla Atom kostümünü üzerine geçirir. Artık kuantum küçültücü teknoloji ile silahlandırılan Ryan, Kuantum bio-kemerinin atom altı gücünü, kayıp arkadaşını bulmak ve daha adalet için mücadele etmek için kullanacak.

İşte yeni DLC karakteri için yayınlanan fragman: