Yeni Injustice 2 güncellemesi, kayıp eşya sorununu çözüyor ancak...

Yeni Injustice 2 güncellemesi, kayıp eşya sorununu çözüyor ancak...
NetherRealm, yeni Injustice 2 güncellemesi ile yakın zamanda yayınlanan 1.10 güncelleştirmesinin getirdiği sorunları çözmeyi amaçladı. Geliştirici de,Twitter hesabındanyaptığı paylaşımda; "PlayStation ve Xbox kullanıcılarının...

NetherRealm, yeni Injustice 2 güncellemesi ile yakın zamanda yayınlanan 1.10 güncelleştirmesinin getirdiği sorunları çözmeyi amaçladı. Geliştirici de,

Twitter hesabından

yaptığı paylaşımda; "PlayStation ve Xbox kullanıcılarının Donanım silinmesi problemine yönelik bir düzeltme yamasının yayınlandığını" doğruladı.

Birkaç gün önce oyunu 1.10 sürümüne güncellenen birçok kullanıcı, kayıt dosyalarında eksik eşyalar olduğunu farketti. Güncellemenin; Raiden ve Black Lightning'i oyuna dahil etme hazırlığı olarak, birkaç hata düzeltmesi ve diğer tüm dövüşçüler için yeni içerikler eklemesi planlanıyordu, ancak öyle olmadı. NetherRealm, birkaç gün önce WB Games destek sayfasında yayınladığı makalede, sorunu yaşayanların 25 Eylül'den önce kazanmış olduğu eşyaları kurtarmak için oyunu yeniden başlatmasını önermişti.

Yeni düzeltme yaması, eşya silinmesi sorununu çözmüş gibi görünse de, daha önce kaybolan öğeleri geri getirmiyor. Artık oyuncular Raiden'ın gelişiyle oyunun bu problemi unutturmasını umuyor.

Raiden için yayınlanan fragman: