Güncellenen Rocket League Koleksiyoncu Sürümü neler sunacak?

Güncellenen Rocket League Koleksiyoncu Sürümü neler sunacak?
Psyonix önümüzdeki haftadan itibaren Warner Bros Interactive Entertainment ortaklığıyla, "güncellenen" Rocket League Collector's Edition'u (Rocket League Koleksiyoncu Sürümü) piyasaya sürmeye hazırlanıyor.Yeni sürüm, PlayStation...

Psyonix önümüzdeki haftadan itibaren Warner Bros Interactive Entertainment ortaklığıyla, "güncellenen" Rocket League Collector's Edition'u (Rocket League Koleksiyoncu Sürümü) piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Yeni sürüm, PlayStation 4 ve Xbox One için, DC Comics'in The Flash'inden ilham alan Tekerlekler ve Oyuncu Sancağı, DC Comics Oyuncu Sancağı ve yeni içeriklerle perakende satışa sunulacak.

Rocket League Koleksiyoncu Sürümü neler içeriyor?

Güncellenmiş Koleksiyoncu Sürümü; daha önce piyasaya sürülen DLC'leri (Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars, ve Chaos Run), Premium DLC Savaş Otomobillerini (Aftershock, Marauder, Esper ve Masamune) ve Psyonix konsept sanatçısı Jay Zhang tarafından yapılan sınırlı Sanat Baskısı'nı içerecek.

rocket league koleksiyoncu sürümü

Warner Bros Interactive Entertainment'tan Kevin Kebodeaux Ekim ayında verdiği demeçte: "Rocket League tüm kitleler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Oyunun bu kadar büyük bir başarıya ulaşması şaşırtıcı değil. Oyunu tüm dünyadaki perakendecilere getirmek için Psyonix ile çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız." diyerek ortaklıklarına olan güveni dile getirmişti.

[yaziici id="2050"]

Rocket League'in dijital versiyonuna ve/veya mevcut Collector's Edition sürümüne sahip olanlar, 2018'de The Flash ve DC Comics içeriğini satın alabilecekler.

Kaynak: Rocket League