GTA Online için Transform Races geliyor!

GTA Online için Transform Races geliyor!
Rockstar, Grand Theft Auto Online'a yeni bir yarış türünün geleceğini duyurdu. GTA Online Transform Races, oyuncuların bir yarışta, dönüşümlü şekilde yarışmalarına izin verecek ve bu ay içinde sunulacak.Rockstar, Transform...

Rockstar, Grand Theft Auto Online'a yeni bir yarış türünün geleceğini duyurdu. GTA Online Transform Races, oyuncuların bir yarışta, dönüşümlü şekilde yarışmalarına izin verecek ve bu ay içinde sunulacak.

Rockstar, Transform Races olarak adlandırılan yarışları; "Grand Theft Auto Online'daki aksiyon yarışlarının bir sonraki evrimi" olarak nitelendiriyor. Görünüşe göre oyuncular, aynı yarış boyunca farklı ulaşım ulaşım modlarını kullanacak ve yarışlar oldukça kaotik bir rekabet sağlayacak.

transform races

Yarışlarda görünüşe göre otomobiller, tekneler, uçaklar ve temel olarak GTA Online'ın mevcut araç tiplerinden herhangi bir kombinasyonu kullanılabilecek (hatta Skydiving bile). Ayrıca P-40 taaruz helikopteri, resimde görülen AH-64 Apache helikopteri ve süper arabalar güncelleme ile birlikte gelecek.

"Los Santos'un üzerinde hızlı bir jetten şehir merkezindeki sokak yarışına atlayın, ardından bir jet ski ile Raton Kanyonu'na dalış yapın. Ve daha fazlası"

Transform Races, bu ayın ilerleyen zamanlarındaki bir güncelleme ile GTA Online'a ulaşacak.

İki yeni mod gelecek!

Ayrıca bu ay GTA Online'a "sonbahar" sürümü için planlanan iki yeni Adversary Mode güncellemesi sunacak. Condemned, oyuncuların başka oyuncuları öldürerek hayatta kalmalarını sağlayacakları ücretsiz bir mod. Dogfight (it dalaşı) ise, adından da anlaşılacağı üzere ve oyuncuların gökyüzünde savaşacakları diğer bir mod.

Ayrıntılı bilgiye Rockstar resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.