Ghost Recon Wildlands PvP beta bugün başladı!

Ghost Recon Wildlands PvP beta bugün başladı!
Ghost Recon Wildlands PvP beta, bugün itibariyle tüm PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları tarafından oynanabilir. Üçüncü şahıs nişancı türündeki oyunun yeni PvP modu 'Ghost War' için açık beta, 25 Eylül saat 13.00(TSİ)'a kadar...

Ghost Recon Wildlands PvP beta, bugün itibariyle tüm PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları tarafından oynanabilir. Üçüncü şahıs nişancı türündeki oyunun yeni PvP modu 'Ghost War' için açık beta, 25 Eylül saat 13.00(TSİ)'a kadar sürecek. Ana oyuna sahip olmasanız bile, yine de beta sürümüne katılabilirsiniz. Oyun modu bu sonbaharda, ücretsiz güncelleme olarak yayınlayacak.

Ghost War'da, iki oyuncu grubu, ana oyundaki taktik takım oyununa dayanan 4v4 team deathmatch deneyimi için takım kuracaklar. Takımlar büyük ölçekli, açık haritalarda savaşırken, oyuncular öncelikle savaş alanındaki çeşitli roller arasından seçim yapacaklar. Takım tabanlı çok oyunculu mod, gerçek bir askeri strateji için çatışma ve siper alma da dahil olmak üzere,  yeni PvP mekaniklerini de oyuna entegre edecek.

Beta karakter sınıfları arasında Pointman (Öncü), Tank, Gözcü, Topçu, İnfazcı ve Sniper bulunuyor. Tam sürümde, her biri; Assault (Taaruz) Support (Destek) ya da Marksman (Nişancı) kategorilerine giren 12 farklı sınıf olacak.

Yeni çok oyunculu mod için yayınlanan fragman: