Fortnite sunucuları ücretsiz Battle Royale modu için kapandı!

Fortnite sunucuları ücretsiz Battle Royale modu için kapandı!
Fortnite sunucuları ücretsiz Battle Royale modu için kapandı ve oyun yeni güncelleme için bakıma alındı. Oyunu 1.6.3 sürümüne getiren bu seferki büyük güncelleme, Battle Royale modunu oyunun sevenleri ile buluşturacak. Ayrıca...

Fortnite sunucuları ücretsiz Battle Royale modu için kapandı ve oyun yeni güncelleme için bakıma alındı. Oyunu 1.6.3 sürümüne getiren bu seferki büyük güncelleme, Battle Royale modunu oyunun sevenleri ile buluşturacak. Ayrıca yama, hata düzeltmeleri de sunuyor.

İşte Fortnite'in blogundan yama notları ve bazı önemli noktalar:

BATTLE ROYALE (PVP)

SQUADS(Takımlar)

Solo maçların yanına yeni Duos ve Squad maç türleri eklendi. 2 veya 4 kişiye kadar gruplar halinde oynamak ve diğer tüm takımları yenmek için savaşın!

  • Arkadaşlarınızı oyun içi Arkadaş Listesi'ni kullanarak takımınızda oynamaya davet edin.
  • Takımınızı diğer oyuncularla otomatik olarak doldurmak için "Fill(doldur)" seçeneğini kullanın.
  • Sağlığınız sıfıra düştüğünde "down but not out" (DBNO) olacaksınız. Takım arkadaşlarınızın, sağlık barınız bitmeden önce sizi canlandırabileceği kısa bir süre olacak.
  • Takım üyelerinin durumunu Sağlık ve Kalkanlar da dahil olmak üzere HUD'da görebilirsiniz.
  • Takım tarafından görülebilen ve HUD'un üst kısmındaki pusulada görüntülenecek konum işaretleyicileri yerleştirmek için haritayı kullanın. Takımınızdan gelecek işaretçiler için gözünüzü dört açın!
  • Müthiş savunma yapıları oluşturmak için takım üyeleri ile işbirliği yapın!
  • Friendly fire etkin olacak, bu nedenle hedeflediğiniz yere dikkat edin! Kasıtlı olarak takım arkadaşlarınıza saldırmak, davranış kurallarını ihlal ediyor.

Takım maçları (dört oyuncuya kadar) hemen oynanabilir olacak. Her iki mod için de yeterli oyuncu olduğunda Duos (iki kişilik takımlar) etkinleştirilecek.

fortnite sunucuları ücretsiz battle royale

SUPPLY DROP (İkmal Paketi)

Artık İkmal paketlerinin gökyüzünden inmesi için bir şans var. Bu kutular değerli silah ve eşyalar içeriyor! (Balonun yok edilmesi, kutuları hızla yere düşürecektir.)

YENİ SİLAH: SCOPED ASSAULT RIFLE (Dürbunlü Taaruz Tüfeği)

Zapotron, kısa aralıklı elektrikli patlamaları ateşlemek için kullanılabilir veya çok miktarda hasar vermek için şarj edilebilir! Cephanesi son derece sınırlı olduğundan dikkatli ateş edin. Bu silah sadece ikmal paketlerinden elde edilebilir.

YENİ SİLAH: TACTICAL SUBMACHINE GUN (Taktiksel hafif makineli silah)

Taktiksel SMG, yüksek atış hızına sahip, orta menzilli, etkili bir silah.

Yama notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.