Fortnite: Battle Royale 10 milyon oyuncu sayısına ulaştı!

Fortnite: Battle Royale 10 milyon oyuncu sayısına ulaştı!
Fortnite: Battle Royale 10 milyon oyuncu sayısına ulaştı. Son zamanların popüler hayatta kalma oyunu, konsollarda ve PC'de hızla büyüdü.Fortnite'ın mekaniği ile "battle royale" oyunlarının rekabetini birleştirilerek, bu tarz...

Fortnite: Battle Royale 10 milyon oyuncu sayısına ulaştı. Son zamanların popüler hayatta kalma oyunu, konsollarda ve PC'de hızla büyüdü.

Fortnite'ın mekaniği ile "battle royale" oyunlarının rekabetini birleştirilerek, bu tarz oyunları seven kitleyi hızla çekti ve oyun piyasaya çıktıktan sonra büyük bir kilometre taşını aştı.

Epic Games, modun iki hafta önce konsollar ve PC platformlarında piyasaya sürülmesinden bu yana 10 milyon oyuncu sayısını aştığını açıkladı. Free-to-play modu, kesinlikle 'battle royale' oynayan ya da oynamayan birçok oyuncunun ilgisini çekti. Rakamlara bakılırsa, PlayerUnknown's Battlegrounds deneyimine alternatif olarak oldukça iyi bir başarı denilebilir.

İstatistikler veri görseli ile açıklandı

Epic, yeni oyuncu sayısı kilometre taşına ek olarak, modun çıkışından bu yana oyuncuların Battle Bus'tan kaç kez atladığını, inşa edilen surların sayısını ve oynanan saat sayısını içeren, çeşitli istatistiklerin yer aldığı bir veri görseli yayınladı.

fortnite: battle royale 10 milyon oyuncu

Fortnite: Battle Royale; PS4, Xbox One ve PC için, oynaması ücretsiz.

[yaziici id="1573"]