Final Fantasy XIV 4.15 yama notları önizlemesi

Final Fantasy XIV 4.15 yama notları önizlemesi
Final Fantasy XIV'ün bir sonraki düzeltme eki (4.15) 15 Kasım'da çıkacak ve Square Enix, yeni yamada gelecek değişikliklere ilişkin kısa bir önizleme yayınladı. Bu güncellemedeki en büyük yeniliklerden biri, yeni bir PvP...

Final Fantasy XIV'ün bir sonraki düzeltme eki (4.15) 15 Kasım'da çıkacak ve Square Enix, yeni yamada gelecek değişikliklere ilişkin kısa bir önizleme yayınladı. Bu güncellemedeki en büyük yeniliklerden biri, yeni bir PvP karşılaşması olan Rival Wings. Ancak, Bard oyuncuları, müzikle diyarı aydınlatmak için yeni Performans Aksiyonları için daha heyecanlı olabilir.

Rival Wings'e genel bir bakış:

Unutulmuş Dravanian içlerinde, Astragalos olarak bilinen bir Sharlayan test tesisinin kalıntıları var. Sınırsız yaratıcılıklarıyla Idyllshire'daki goblinler yeri geniş bir eğitim alanına dönüştürdü. Burada, cesur maceracılar Garlean İmparatorluğu'na karşı yapılan savaşları andıran büyük ölçekli savaş oyunlarıyla güçlü makinelerin kontrolünü ele geçirebilirler. Bölgesel egemenlik için öfkeli bir mücadeleye hazır olun!

Performans Aksiyonları hakkında ise fazla bir bilgi yok:

Kendi başyapıtınızı yaratmak ve elinizdeki arpla diyara hayat vermek için Performans Aksiyonları'nı kullanın.

Tüm bunların yanında, FFXIV'ün ev özellikleriyle ilgili bazı sorunlar var. Henüz düzeltme gelmiyor, ancak Yoshida 4.2 yaması ile gelecek bazı değişikliklerin sözünü verdi:

Çoğunuz Shirogane'de arazi satın almak ya da yerini değiştirmekle ilgilenirken, oyuncular için yeterli arazi hazırlayamadık ve bunun için özür dilerim.

Bu problem, bakım bittikten sonra acele eden oyuncuların sunucularda yarattığı yoğunluk yüzünden oluştu. Sonuç olarak, oyuncuların taşınma özelliğini kötüye kullanmalarını önlemek için uygulanan sistem, bazı oyuncuların tamamen taşınmasına engel olarak düzgün bir şekilde çalışamamıştır.