Şimdiye Kadarki En 'Vahşi' God of War Geliyor!

Şimdiye Kadarki En 'Vahşi' God of War Geliyor!
Sony Exec, God of War'ın nefes kesici olacağını düşünüyor ve oyun üzerinde 'Olağanüstü' bir ekip çalışıyor.Sony Interactive Entertainment Pazarlama Başkan Yardımcısı, Sony Santa Monica'nın God of War üzerinde çalışan...

Sony Exec, God of War'ın nefes kesici olacağını düşünüyor ve oyun üzerinde 'Olağanüstü' bir ekip çalışıyor.

Sony Interactive Entertainment Pazarlama Başkan Yardımcısı, Sony Santa Monica'nın God of War üzerinde çalışan ekibine olan güvenini ifade ediyor.

Sony Santa Monica'nın God of War (Savaş Tanrısı) önümüzdeki yılın başlarında ortaya çıkacak ve beklemek için hala birkaç ayımız var. Sony Interactive Entertainment Pazarlama Başkan Yardımcısı Asad Qizilbash Las Vegas'taki GameStop Expo'da oyun hakkında konuştu.

Qizilbash'a göre Sony Santa Monica'nın God of War üzerine çalışan "olağanüstü" bir ekibi var ve bu da onlara güven veriyor. Erken izlenimlere göre, ekibin "doğru yerde" olduğunu ve yapımın insanların nefesini keseceğini düşünüyor.

En Vahşi God of War Geliyor!

Kombat mekaniğinin değiştiği de belirtiliyor ve tek başına çok fazla kişiye karşı savaşmaktan ziyade; bire bir, bire iki şeklinde savaşlara odaklanılmış. Daha kişisel, daha stratejik ve daha ilkel. Qizilbash; atılan her yumruğu, her balta kesiğini adeta hissedeceğimizi söyleyip ekliyor: Bu şimdiye kadarki en 'vahşi' God of War olacak.

İlginç şekilde, Kratos'un Leviathan Baltası, Thor'un çekicini yapan cüceler (Sindri ve Brokkr) tarafından dövüldü ve Qizilbash bunun geliştirilebileceğini doğruladı.

Geçtiğimiz ay, yönetmen Cory Barlog bu oyunla bu oyunla bir süre daha ortalarda olacaklarını ve daha fazla God of War oyunlarının geleceğini belirtmişti.