EA, Star Wars Battlefront II'nin çok oyunculu ilerleme sistemine gelen değişiklikleri açıkladı

EA, Star Wars Battlefront II'nin çok oyunculu ilerleme sistemine gelen değişiklikleri açıkladı
Fan şikayetleri Star Wars Battlefront II betasında net bir şekilde duyuldu ve EA hem oyun içi kasalar hem de ilerleme sistemi üzerinde değişiklikler yapıyor.Değişikliklerden bazıları, "dengeli bir oyun alanı" yaratmak ve kilometre...

Fan şikayetleri Star Wars Battlefront II betasında net bir şekilde duyuldu ve EA hem oyun içi kasalar hem de ilerleme sistemi üzerinde değişiklikler yapıyor.

Değişikliklerden bazıları, "dengeli bir oyun alanı" yaratmak ve kilometre taşlarının ardından silahları kilitlemek için sandıklardan çıkan Destansı Yıldız Kartlarını (en yüksek sınıf) kaldırmayı içeriyor.

Electronic Arts'ın Star Wars Battlefront II kasaları için yaptığı değişiklikler:

  • Oyunun çıkışıyla kullanılabilen en yüksek Yıldız Kartı sınıfı olan 'Destansı Yıldız Kartları', Kasalardan kaldırıldı. Herkesin oyun sahasında eşit olması için, bu Yıldız Kartları özelliği öncelikle ön sipariş, lüks ve başlangıç paketleri aracılığıyla edinilebilen özel Epic Star Kartları, artık crafting yoluyla elde edilebilecek.
  • 'Yükseltilmiş Yıldız Kartları' hazırlamak için belirli bir sıralamaya girmeniz gerekecek. Çoklu Kasa artık alınamaz ve her şeyi zanaat malzemelerine çevirip, hemen süper güçlü Yıldız Kartları almak için kullanılamaz. Oyunu oynayıp sıralamada yükselerek yalnızca daha yüksek katmanlı Yıldız Kartları hazırlama yeteneğini yükseltebilirsiniz.
  • Silahlar belirli kilometre taşlarının arkasında kilitli. Seçilmiş içerikler sandıklarda bulunurken, geri kalanı ancak oynayarak elde edilebilir. Heavy için yeni bir silahın kilidini açmak ister misin? Heavy olarak oynayın ve sınıfın yeni silahlarına erişin.
  • Sınıfına özgü ekipmanlar ve parçalar, onlar gibi oynayarak kilidi açılabilir. Favori sınıfınızda ilerlediğinizde, sınıfa özgü Kasalar kazanarak kilometre taşlarına ulaşacaksınız. Bunlar, sınıfınızın gelişmesine yardımcı olmak için Yıldız Kartlarının ve Zanaat Parçalarının karışımını içerecektir.

Star Wars Battlefront II, 17 Kasım'da çıkış yapacak.