Dragon Ball FighterZ Beta, ağ problemleri ile boğuşuyor

Dragon Ball FighterZ Beta, ağ problemleri ile boğuşuyor
Bandai Namco'nun çıkışı yaklaşan dövüş oyunu Dragon Ball FighterZ içinaçık beta, cumartesi günü başladı ve 16 Ocak'a kadar sürecek. Çoğu oyuncu oturum açamamaktan şikayet ediyor ve Bandai Namco'nun oyunu etkileyen "ağ sorunları"...

Bandai Namco'nun çıkışı yaklaşan dövüş oyunu Dragon Ball FighterZ için

açık beta

, cumartesi günü başladı ve 16 Ocak'a kadar sürecek. Çoğu oyuncu oturum açamamaktan şikayet ediyor ve Bandai Namco'nun oyunu etkileyen "ağ sorunları" olduğu itirafı, beta periyodunun uzatılma olasılığını beraberinde getiriyor.

Bandai Namco attığı bir tweet'te, oyuncuların yaşadığı sorunları kabul ederek, sorunların tespitinin zor olduğunu ve hızlıca çözemeyebileceklerini belirtti. Yine bir Facebook yazısında, geliştirici ekibin "sıkı çalıştığını", ancak oyuncuların sorunlar çözülmeden bir sonraki sunucu güncellemesini beklemesi gerektiğini açıkladı.

Dragon Ball FighterZ açık betasının uzatılması yüksek bir ihtimal

Çalışma devam ederken beta açık kalacak ve böylece, giriş yapabilen ve oynayabilen oyuncular oynamaya devam edebilecekler. Bandai Namco problemler uygun zamanda çözülebilirse, sorun yaşayanların oyuna katılmaları için beta süresinin uzatılmasını düşünüyor.

"Uygun zaman" ile kastedilen süreye dair bir aralık belirtilmedi. Ancak beta bugün sona erecek ve oyuna bir düzeltme eklenip eklenmeyeceği henüz bilinmiyor. Muhtemelen betanın uzatılması söz konusu gibi görünüyor.

Dragon Ball FighterZ'ın tam sürüm olarak 26 Ocak tarihinde PS4, PC ve Xbox One'da çıkması planlanıyor. (Beta sadece konsol oyuncuları için).