Disney ve Marvel, Marvel Heroes'u kapatıyor!

Disney ve Marvel, Marvel Heroes'u kapatıyor!
Disney ve Marvel, ücretsiz RPG oyunu Marvel Heroes'u kapatıyor. Marvel Entertainment'dan edinilen açıklamaya göre Disney, yayıncı Gazillion Entertainment ile olan ilişkisini sona erdirdi."Oyunun hayranlarına Gazillion...

Disney ve Marvel, ücretsiz RPG oyunu Marvel Heroes'u kapatıyor. Marvel Entertainment'dan edinilen açıklamaya göre Disney, yayıncı Gazillion Entertainment ile olan ilişkisini sona erdirdi.

"Oyunun hayranlarına Gazillion Entertainment ile olan ilişkimizin sona erdiğimizi ve Marvel Heroes oyunlarının kapanacağını bildirmekten dolayı üzgünüz. Marvel Heroes topluluğuna katılan oyunculara içten teşekkürlerimizi sunar ve gelecek haberler hakkında bilgilendireceğimizi belirtmek isteriz." açıklamasıyla Marvel Entertainment temsilcisi durumu doğruladı.

Sorunun sinyalleri farkedilmişti

Kotaku tarafından belirtildiği üzere, geliştirici haftalık topluluk güncellemelerini bıraktığında, Gazillion'daki bazı sorun belirtilerinin sinyalleri verilmişti. Geliştirici Gazillion, topluluğun beklediği haftalık topluluk güncellemelerinin dördünü, ayrıca oyunun Cadılar Bayramı etkinliğini ve yaklaşmakta olan Thor Ragnarok film içeriğini kaçırdı.

Bir mevcut ve iki eski Gazillion çalışanı, oyunun başlangıcından bir yıl sonra en az üç işten çıkarma yapıldığını doğruladı. Yine bazı çalışanlar, Kotaku'ya, bu hafta oyunda çalışan birkaç kişiden ofise gelmemesi istendiğini söyledi.

Haziran 2013'te çıkan oyun, Gazillion tarafından geliştiriliyordu ve bu yılın haziran ayında PlayStation 4 ve Xbox One için de piyasaya sürülmüştü.