Destiny 2 Soundtrack'ları Youtube'da Yayınlandı

Destiny 2 Soundtrack'ları Youtube'da Yayınlandı
Kimileri için oyun içi müzikler en önemli ayrıntıdır. Destiny 2 soundtrack'ları, yükselişleri ile duygusal değişim yaratabilen güzel bir yapım. Oyunu sinematik tadında yaşatan bütünleyici bir etki.Geliştirici Bungie,...

Kimileri için oyun içi müzikler en önemli ayrıntıdır. Destiny 2 soundtrack'ları, yükselişleri ile duygusal değişim yaratabilen güzel bir yapım. Oyunu sinematik tadında yaşatan bütünleyici bir etki.

Geliştirici Bungie, YouTube'da oyunun tam soundtrack listesini yayınladı. İlk Destiny oyunundaki eserlerde imzası olan besteci Marty O'Donnell, 2014 yılında Bungie'den atıldıysa da, beraber çalıştığı Michael Salvatori Destiny 2'nin soundtrack'inde yer aldı.

Patlayıcı orkestral etkisiyle, kimi zaman kasvetli tonuyla, fırtınadan önceki sessizlik gibi bir etki bırakan eserler, adeta büyük bir savaşa girmeden hemen önce dinlenesi. Bungie; çevrimiçi Grimoire kartlarından, doğrudan hikaye anlatımına geçmesiyle, Destiny 2'nin anlatımına başlangıç oyunundan daha fazla odaklanıyor gibi görünüyor. Müzikler de bence kaliteli bir yapımla oyuna eşlik ediyor.

Soundtrackler, satın alanlara küçük bir hediyeyle geliyor

Destiny 2 soundtrack'leri Bungie mağazasından satın alınabiliyor ve "Resonant Chord" adı verilen özel bir amblemle birlikte geliyor.

Soundtrack'ların "kesin baskısı" olarak tanımlanan Destiny 2 Original Soundtrack Digital Edition, Bungie mağazasına özgü ve oyundan iki buçuk saatlik müzik içeriyor.

Müzikleri aşağıdan listeye giderek dinleyebilirsiniz: