Destiny 2 Eş Zamanlı 1.2 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı!

Destiny 2 Eş Zamanlı 1.2 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı!
Bungie'nin birkaç saat önce Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre; Destiny 2 eş zamanlı 1.2 milyon oyuncu sayısına, Playstation 4 ve Xbox platformlarında ulaştı.Bu sayı toplam oyuncu sayısı değil, PS4 ve Xbox...

Bungie'nin birkaç saat önce Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre; Destiny 2 eş zamanlı 1.2 milyon oyuncu sayısına, Playstation 4 ve Xbox platformlarında ulaştı.

Bu sayı toplam oyuncu sayısı değil, PS4 ve Xbox One üzerinden oynayan eş zamanlı oyuncu sayısı, ve kesinlikle çok büyük bir rakam.

Yeni DLC Yolda!

Birçok oyuncu mevcut içerikle oynuyor olsa da, bugün Destiny 2 için ilk DLC genişlemesi Curse of the Osiris doğrulandı. Ancak ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi yok. Xbox Store'daki sızıntıya göre DLC yayınlandığı zaman deneyimlenebilecek bazı özellikler:

  • Merkür'ü ve gizemli "Sonsuz Ormanı" keşfedin.
  • Yeni hikaye görevleri ve maceraları.
  • Kazanmak için yeni temalı silahlar, zırhlar ve kazanmak için vites.
  • Yeni kooperatif aktiviteler.
  • Yeni rekabetçi multiplayer alanlar.
  • Ve Daha fazlası...

Destiny 2'nin çıkışından sonraki ilk ayın yol haritası ise; nightfall, raids (akınlar) ve Xur'un dönüşü. Oyun yayınlandığında klan özellikleri ve raid (akın) modu kullanılamıyordu.

Destiny 2, 6 Eylül'de Playstation 4 ve Xbox One kullanıcıları için sunuldu. PC oyuncuları ise oyuna kavuşmak için 24 Ekim'e kadar bekleyecekler.