Deep Rock Galactic: Survivor duyuruldu

Deep Rock Galactic: Survivor duyuruldu
Deep Rock Galactic: Survivor, eşli bir FPS oyunudur. Deep Rock Galactic evreninde geçiyor. Oyunun yakın zamanda geliştirici Ghost Ship Games ve yayıncı Ghost Ship Publishing tarafından duyurusu gerçekleşti. Bu noktada yapım PC platformuna...
Deep Rock Galactic: Survivor

, eşli bir FPS oyunudur. Deep Rock Galactic evreninde geçiyor. Oyunun yakın zamanda geliştirici Ghost Ship Games ve yayıncı Ghost Ship Publishing tarafından duyurusu gerçekleşti. Bu noktada yapım PC platformuna geliyor ve 2023 yılı içerisinde erken erişimle oyuncularla buluşuyor.

deep-rock-galactic-survivor-duyuruldu

Deep Rock Galactic: Survivor, 2023'te erken erişimle geliyor

Önceki Deep Rock Galactic'te oyuncular, düşmanca vahşi yaşam ve tehlikeli ortamlarla karşı karşıya kalan yabancı gezegen Hoxxes IV'ün mineral bakımından zengin mağaralarını keşfetti. Oyunda Scout, Engineer, Gunner ve Driller adında dört oynanabilir cüce sınıfı yer alıyordu. Her birinin savaş ve navigasyon için araçları ve ekipmanları vardı.

deep-rock-galactic-survivor-duyuruldu

Deep Rock Galactic: Survivor, dört oynanabilir karakter, 30'dan fazla silah ve 3-5 biyom ile benzer bir format izliyor. Orijinal Deep Rock Galactic, madencilik, avlanma, endüstriyel sabotaj ve eleme dahil sekiz görev türüne sahipti. Bu noktada mağaraların ve biyomların şekli ve tasarımı görev türünden etki aldı. Deep Rock Galactic: Survivor'ın en az 1-3 boss ve 10'dan fazla düşman türü ile benzer görevlere sahip olması beklentiler dahilinde yer alıyor. Oyunun tam sürümünün, serinin eski oyuncularının alışık olduğu tüm içerik türlerini içereceği bilgisi de geldi.

deep-rock-galactic-survivor-duyuruldu

Deep Rock Galactic: Survivor'un erken erişimde en az 6-12 ay kalması beklentiler dahilinde yer alıyor. Bu noktada zaman çizelgesi Steam ve Discord gibi platformlarda oyuncu geri bildirimlerine bağlı değişiklik yaşayabilir. Oyuncular oyundan ilk oyuna benzer bir şekilde ilerleme sistemi bekleyebilir. Bu sistem, görevler sırasında kazanılan kredileri ve işlenen mineralleri kullanarak her cüce için yeni silahlar, ekipman yükseltmeleri ve kozmetik ürünleri almalarına olanak tanır.

Sizler Deep Rock Galactic: Survivor'dan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!