Dead Island 2 oyuncuları doyuruyor: 20 saatten uzun sürüyor

Dead Island 2 oyuncuları doyuruyor: 20 saatten uzun sürüyor
Dead Island 2, oyuncular tarafından olumlu bir izlenim yakaladı. Birkaç hafta önceki oynanış görüntüleri sayesinde en ilgi çekici oyunlardan birisi haline geldi. Oyunun neredeyse 10 yıldır geliştirilmekte olduğu düşünüldüğünde...
Dead Island 2

, oyuncular tarafından olumlu bir izlenim yakaladı. Birkaç hafta önceki oynanış görüntüleri sayesinde en ilgi çekici oyunlardan birisi haline geldi. Oyunun neredeyse 10 yıldır geliştirilmekte olduğu düşünüldüğünde bu iyi bir şey gibi duruyor. Dambuster Studios Sanat Yönetmeni Adam Olsson, WCCTech ile bir röportaj yaptı. Bu noktada, oyunun oynama süresinin ne kadar süreceğini açıkladı.

dead-island-2-oyunculari-doyuruyor-20-saatten-uzun-suruyor

Dead Island 2, 20 saatten uzun sürüyor

Olsson, röportajı sırasında, "Bazı ikincil görevlerde ve diğer etkinliklerde yer alırsanız, tüm deneyim yaklaşık 20 saat." dedi. Oyunun sanat yönetmeni, bu sayının co-op çok oyunculuyu ya da koleksiyon ögeleri aramayı içermediğini belirtti. Oyun, 2011 yılında piyasaya çıkan Dead Island için devam niteliği taşıyor. Dead Island 2 çıkış tarihi bir süredir merak edilen bir durumdu. Bu noktada oyuncular 'Dead Island 2 ne zaman çıkacak?" gibi sorular sormaya başlamıştı. Yapım, 21 Nisan 2023 tarihinde PS4, PS5, Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S için geliyor.

Oyun, açık dünya bir şekilde Los Angeles ve San Francisco'yu yer ediniyor. Oyunun dövüşünde, ilk oyuna nazaran birtakım değişiklikler yer alıyor. Oyun ilk yapımın olaylarından yaklaşık 10 yıl sonrasını konu olarak işliyor. Oyunun fiyatları da şu aşamada belli olmuş durumdadır. Fiyat bilgisi ise şu şekilde:

  • Standart sürüm: 429 TL
  • Deluxe Edition: 465 TL
  • Gold Edition: 569 TL

Oyunun uzun süren geliştirme sürecinin ardından bir ay sonra piyasaya geliyor oluşu hayranları mutlu ediyor. Oyundan beklenti her ne kadar düşse de, gelen fragman videoları tekrardan heyecan duymaya yetiyor.

dead-island-2-oyunculari-doyuruyor-20-saatten-uzun-suruyor

Oyunun sistem gereksinimleri bilgisi

Dead Island 2 sistem gereksinimleri bilgisi oyuncular arasında oldukça merak konusu oluyor. Stüdyo henüz bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Bu nedenle, yapımın piyasaya çıkmasına yakın bir süre kalması düşünüldüğünde, yakın zamanda gelecektir. Oyun hakkında bir süre önce bir 14 dakikalık oynanış fragmanı gelmişti. Fragmana bakıldığında oyunun nasıl bir donanım isteyeceği az çok görünüyor. Grafiklerin düzeyi bir tahmin yürütmeye yardımcı oluyor. Oyunun oynanış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz:

[embed]

Sizler Dead Island 2'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!