CD Projekt RED, The Witcher 3 için güncelleme yayınladı

CD Projekt RED, The Witcher 3 için güncelleme yayınladı
CD Projekt RED, The Witcher 3 için önceki sorunları çözen bir güncelleme yayınladığını söyledi. Ancak güncelleme yeni sorunlar oluşturdu.

CD Projekt RED, The Witcher 3 için yeni nesil güncelleme yayınlamıştı. Şimdi güncellemeyle ilgili performans sorunlarını gidermeyi amaçladı. Bunun için de bir düzeltme geliştirerek oyuncuların hizmetine sundu. Oyuna en son 4.01 kodlu bir güncelleme gelmişti. İlgili yamanın tüm sorunları çözmesi beklentiler dahilinde yer alıyordu. Ancak, işler pek beklendiği gibi gitmedi. İkinci yama işleri daha da kötüleştirdi.

cd-projekt-red-the-witcher-3-icin-guncelleme-yayinladi

The Witcher 3 için oyuncular güncelleme bekledi

Sorun, son yamayla birlikte belirgin hale gelmişti. Işın izleme etkinleştirilmediğinde oyun öncekinden kötü çalışıyordu. PC tarafında yama, performans modu ekledi. Bu mod, ışın izlemeli küresel aydınlatma için performansa menzil ve hassasiyetten daha fazla öncelik veriyor. Böylece kare hızının iyileşmesi hedef noktasındaydı. İkinci yama, Ray Tracing ayarları açılmadan kare hızlarını 25 FPS'in altlarına düşürdü.

cd-projekt-red-the-witcher-3-icin-guncelleme-yayinladi

Twitter kullanıcıları sorunun çözülmediğini söyledi

Twitter üzerindeki pek çok oyuncu yeni güncellemenin hala sorunları yeterince çözmediğini belirtiyor. Konsol kullanıcıları, yeni bir yama daha bekliyor. Bu noktada, doku pop-in'leri, kare hızı düşüşleri ve daha fazlasını ele alan başka bir güncelleme beklentiler dahiline girdi. Pek çok oyuncu, düzeltmenin oyuna istenmeden dahil edilen görsellerin kaldırılıp kaldırılmadığını merak ediyor. Bilindiği üzere yapım daha önce kadın vücudundaki bazı cinsel organları detaylandırmıştı. Stüdyo, ilgili durumun farkında olunmadan meydana geldiğini belirtmişti. Şimdi, bu sorunu ele alan yamanın ne zaman geleceği merak konusu oldu.

cd-projekt-red-the-witcher-3-icin-guncelleme-yayinladi

Güncelleme GOG ya da Steam üzerinde mevcut

CD Projekt RED'in çeşitli sorunların üzerine ortaya çıkardığı güncelleme şu anda GOG ve Steam bünyesinde yer alıyor. CD Projekt RED'in oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, 2015 yılında oyuncuların karşısına çıkmıştı. Oyun, ilk çıkışında çeşitli teknik problemlerle karşı karşıya kalmıştı. Stüdyo ise sorunları göz ardı etmemiş ve zamanla çözümleme getirmişti. Grafikleri ve hikayesi ile öne çıkan oyun başarılı olması nedeniyle Netflix üzerinde bir de diziye sahiptir. The Witcher serisinin 3. oyunu olan yapım, oyuncular tarafından olumlu karşılandı. Metacritic'te de 93 puan gibi iyi bir skoru elinde tutuyor.

Sizler CD Projekt RED'in popüler RPG oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.