Battlefield 1 yanlışlıkla Turning Tides Erken Erişim tarihini açıklamış olabilir

Battlefield 1 yanlışlıkla Turning Tides Erken Erişim tarihini açıklamış olabilir
Resmi Battlefield 1 web sitesinde, yaklaşan genişleme Turning Tides'in çıkış tarihi 11 Aralık olarak (premium üyeler için) olarak gösterildi. Bilgiler artık geri çekildi ancak Twitter kullanıcısıBattlefield Bulletinekran...

Resmi Battlefield 1 web sitesinde, yaklaşan genişleme Turning Tides'in çıkış tarihi 11 Aralık olarak (premium üyeler için) olarak gösterildi. Bilgiler artık geri çekildi ancak Twitter kullanıcısı

Battlefield Bulletin

ekran görüntüsü aldı bile.

Save 50% now on Battlefield 1 Revolution and up to 70% now for two-week early access to Battlefield 1 Turning Tides starting December 11.

Battlefield 1 Revolution'da %50 ve 11 Aralık'tan başlayacak Battlefield 1 Turning Tides'e iki haftalık erken erişim için % 70'e varan oranlarda tasarruf edin.

battlefield 1

Bu tarih sürpriz olmadı. Daha önce bir Aralık yayın penceresi vardı ama belirli bir çıkış tarihi henüz resmi olarak ilan edilmemişti. Verilen tarihte yayınlanacak mı ya da sadece bir hata mı, yakında öğreneceğiz. Kaçıranlar için tekrar hatırlatalım:

Turning Tides neler sunacak?

Aralık 2017 (Battlefield 1 Premium Pass sahipleri)
  • Achi Baba (harita): 1915 Gelibolu yarımadasındaki yoğun, hızlı bir savaşta, piyade odaklı İngiliz saldırısına atın.
  • Cape Helles (harita): Gelibolu yarımadasını İngiliz kuvvetleri ile ele geçirmeye çalışın veya Osmanlı İmparatorluğu'nun savunmasıyla karşılık verin.
  • Gelibolu (Operasyon): Yeni, destansı bir operasyonda Cape Helles ve Achi Baba haritalarındaki bölgeleri savunun veya saldırın.
  • 6 yeni silah: M1917 Trench Carbine, Maschinenpistole M1912 / P.16, Farquhar-Hill, M1917 MG, Carcano M9 Carbine ve Tip 38 Arisaka arasından yeni favori silahınızı seçin.
  • 2 yeni yakın silah: Yeni Naval Cutlass ve Grappling Hook melee silahları yakın dövüş için mükemmeldir.
  • L Class Destroyer: Güçlü Destroyer ile dalgaları yönetin ve toplar, kara, hava ve deniz topçu birimleri, torpidolar, AA silahları ve mayınlarla savaşın.
  • C-Class Airship: Üç toplu çevik bir hava gemisiyle gökten ölüm yağdırın.
  • Infiltrator Elite Class: Yeni Infiltrator Elite pikap ile düz arazide saklanarak ve savaş alanına daha hızlı geçin.

Ocak 2018 (Battlefield 1 Premium Pass sahipleri)

  • Heligoland Bight (harita): İngiliz Kraliyet Denizcileri ve Alman Deniz Kuvvetleri piyade birlikleri Rocky Cove'un ikonik kızıl uçurumlarında çarpışırken, bu korkunç düşmanların uçakları ve destroyer'ları ile savaş.
  • Zeebrugge (harita): Belçika'nın Bruges-Zeebrugge limanındaki İngiliz akınıyla, sert dalgalarla ve muazzam Alman köstebekleriyle bir araya gelin. Denizde, havada ve karada piyadelerle savaşın.
  • Kraliyet Denizcileri (İngiliz Ordusu): İngiliz İmparatorluğu'nun seçkin donanma birliklerinin mavi üniformasını giy ve yeni Kraliyet Denizcileri'yle savaşa katıl.