Ark: Survival Evolved Sonunda Resmi Olarak Çıktı

Ark: Survival Evolved Sonunda Resmi Olarak Çıktı
Ark: Survival Evolved 2015'ten beri erken erişimde oynanabiliyordu ve sonunda resmi olarak çıktı. PS4, Xbox One ve PC versiyonları için tam sürüm olarak çıkan olan oyuna yeni içerikler de eklendi.Ark: Survival Evolved yeni içeriklerle...

Ark: Survival Evolved 2015'ten beri erken erişimde oynanabiliyordu ve sonunda resmi olarak çıktı. PS4, Xbox One ve PC versiyonları için tam sürüm olarak çıkan olan oyuna yeni içerikler de eklendi.

Ark: Survival Evolved yeni içeriklerle geldi

Ark, piyasaya sürülmesinin yanı sıra önemli içerik güncellemeleri de yapıyor. Bu güncellemeler; orkestral soundtrackler, yeni hikaye teması, yeni oyun sonu içeriği, su samurları ve ankalar, ve Ragnarok DLC paketini içeriyor. Ragnarok topluluk modcuları tarafından yapılan ve oyuna büyük bir ada ekleyen bir genişleme paketi.

Ark'ın tam sürümünün gelişi beklenenden çok daha uzun sürdü. Başlangıçta oyunun 2016 yazında çıkması planlanıyordu. Daha sonra ertelenerek 8 Ağustos 2017'de başlatılması hedeflenmişti, ancak sertifikasyon süreci beklenenden uzun sürdüğü için bu tarih de ertelendi..

Önceden rekabetçi çok oyunculu sunucuları tam sürümden önce sileceklerini açıkladı, ancak geliştirici bu kararı Temmuz ayında tersine çevirdi.

Oyunun Playstation Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

[yaziici id="664"]