Apex Legends, PC'de tüm zamanların oyuncu rekorunu kırdı

Apex Legends, PC'de tüm zamanların oyuncu rekorunu kırdı
Apex Legends, oyuna yeni eklemeler sonrasında PC platformunda tüm zamanların oyuncu rekorunu kırmayı başardı.
Apex Legends

, 15 Şubat'ta tüm zamanların en yüksek Steam oyuncu sayısını aştı. Bu noktada, 641.433 eşzamanlı oyuncuya ulaştı. Veriyi Kotaku kaydetti ve duyurdu. Geçen Ağustos ayında bir önceki yüksek seviyesi olan 510.000'i geride bıraktı. Bu önemli başarı, Apex Legends'in pek çok yeniliğinin ortasında geldi. Oyun, kahramanları düzenlemek için yeni bir sınıf sistemi, birtakım ölüm maçı modu ve ücretsiz kahraman kıyafetleri ekliyordu. Bu yenilikler dördüncü yıl dönümü güncellemesinde geldi.

apex-legends-pc-de-tum-zamanlarin-oyuncu-rekorunu-kirdi

Apex Legends, kendi rekorunu geride bıraktı

Yeni sınıf sistemi Apex'teki en uzun vadeli değişiklik oldu. Önceden var olan kahramanlar, Overwatch'a benzer bir şekilde takım rolleri halinde organize oldu. Yeni arketipler, ilgili kahramanlara ek bonuslar veriyor. Apex Legends'ın Revelry yama notlarında tam bir açıklama yer alıyor. Yine de yeni sınıflar aşağıdaki gibidir:

  • Assault: İstif başına daha fazla cephane, kırmızı kutulara erişir. Bangalore, Ash, Fuse, Mad Maggie, Revenant.
  • Skirmisher: Bakım paketlerini ortaya çıkarır. Wraith, Valkyrie, Octane, Horizon, Mirage, Pathfinder.
  • Recon: Düşman konumlarını göstermek için bir araştırma işareti konuşlandırır. Bloodhunt, Crypto, Seer, Vantage.
  • Controller: Ring Consoles'a erişim. Kostik, Wattson, Rampart, Catalyst.
  • Support: Afişler hazırlar ve mavi kutulara erişebilir. Lifeline, Loba, Gibraltar, Newcastle.

Apex Legends, topluluğun en çok talep edilen eklemelerinden ölüm maçı modunu tanıttı. Güncelleme çıktığından beri Respawn, modla ilgili oyuncu geri bildirimlerine hızlıca yanıt verdi. Bir TDM maçındaki tur sayısını üçten ikiye düşürdü. Buna ek olarak, kazanan öldürme sayısını 50'den 30'a düşürdü. Yeni sezonun ilk üç haftasından sonra TDM, Arenalar ve Control gibi diğer alternatif modların yer aldığı genel bir 'Karışık Liste' çalma listesine katılıyor.

Sizler Apex Legends'ın gidişatı hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!