Amazon Prime, 300 TL'lik oyunları ücretsiz veriyor!

Amazon Prime, 300 TL'lik oyunları ücretsiz veriyor!
Amazon Prime bu hafta için 300 TL değerindeki pek çok oyunu ücretsiz olarak veriyor.

Amazon Prime, kullanıcıların karşısına çıktığı günden bugüne ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Çeşitli türlerde oyunu bedava veren platform, oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yakın zamanda 300 TL değerindeki 11 adet oyunu dağıtmaya başladı. Siz de bazı adımları yerine getirerek oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

amazon-prime-300-tllik-oyunlari-ucretsiz-veriyor

Amazon Prime, 11 oyunu bedava veriyor!

Amazon Prime, The Elder Scrolls 3: Morrowind - Game of the Year Edition, Onsen Master, Metal Slug, The Last Blade 2, The King of Fighters 2003, Metal Slug X, The Last Blade, SNK 40th Anniversary Collection, Metal Slug 3, Twinkle Star Sprites ve Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers adlı oyunları üyelerine ücretsiz olarak veriyor. Oyun fiyatlarının oldukça yükseldiği bu dönemde bu tarz eylemler oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Her bir oyunu ücretsiz olarak belli süre aralıklarıyla kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Oyunları kütüphanenize edinmek için buraya tıklayabilir ve platforma ulaşabilirsiniz. Platform üzerinden 'Oyunu talep et' butonuna tıklayıp karşınıza çıkan yönergeleri uygulayarak oyunu kütüphanenize kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Sizler Amazon Prime'ın ücretsiz oyun dağıtması hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.